Netwerkgezichten

Ons Brel ‘Network Faces’ ,1 van de projecten van de befaamde Franse internetkunstenaar Reynald Drouhin (bekend van Mise à nu, en op incident.net vind je nog meer werk van hem…), komt terug naar Brussel volgende maand!
In Network Faces worden portretten/collages gemaakt aan de hand van fotoos gevonden op images.google.com (klikken en doorklikken op de foto van Brel om te zien hoe het werkt).
Deze keer kan je de werken gaan bewonderen tussen 1 december en 18 december in een tentoonstellingsruimte van het koning Boudewijnstadium. Meer info en plannetje.

Share
 • Internetkunstenaar ? Je kan dergelijke dingen gewoon met software maken. Vraag me nu niet welke, maar het bestaat zeker.

 • Mikael,

  laat ons weten welke software wanneer je het vindt. Kunnen we een expositie houden van de brussel.blogt.be auteurs 😉

 • Mise à nu zijn de foto’s van Akira Gomi in Flash filmpje
  http://www.figuredrawings.com/linksanatomygomi.html

  zo ben je rap kunstenaar

 • Zo kennen we er nog een paar… zegt Mondriaan je iets ?

  Nu vraag ik me af of Akira Gomi daarvan op de hoogte was 😉

 • ik vind het origineel straffer dan de verwerking in een flashfilmpje door onze kunstenaar. Altijd boeiend om kunst te ontdekken in een werk zonder pretentie dan een slappe copie in het werk van een zelfverklaarde kunstenaar. Daarenboven circuleren deze fotos al behoorlijk lang op allerlei smut-sites, dus hebben we alvast gelijkaardige interesses … 🙂

  http://www.canal96.com/extra/strange/wwbeauty/

  En die google image netart software ben ik ook al ergens tegengekomen, misschien moet ik daarvoor eens goed zoeken met een andere zoekmachine dan google :))))

 • Ik heb net een nieuw Frans woordje geleerd:
  BADIGEONNAGE
  Passend als commentaar (als ik jullie commentaren lees) voor dit artikeltje 😉