SALON BOMBARDON

SALON BOMBARDON
Vier huizen in Schaarbeek openen hun deuren om een podiumkunstenaar en bijhorend publiek te ontvangen. De zwarte doos van de theaterzaal wordt vervangen door de gezelligheid van een salon. De ideale gelegenheid om een voorstelling mee te pikken en tegelijkertijd eens binnen te gluren bij de buren: een statig herenhuis in de buurt van de Louis Bertrandlaan, een achterhuis niet ver van de Rogierlaan, een origineel gerenoveerd rijhuis in de Helmetwijk en een loft achter het gemeentehuis. U kan onder andere dansers van P.A.R.T.S., Filip Jordens met zijn Brel-programma, theatermaakster Hanneke Paauwe met een familievoorstelling, Tom Van Dyck 4-tet met een swingende cross-over tussen jazz en be-bop aan het werk zien. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 11 november om 16u en 20u30 en op zondag 20 november om 11u en 15u. De toegang is gratis, maar uit beleefdheid neemt u wel het best een attentie mee voor de gastheren: een doos pralines, een fles wijn, een zelfgebakken cake, een ruikertje bloemen… Wat neemt u mee als u ergens op bezoek gaat? Zij ontvangen u als hun gasten met een hapje en een drankje.
OPGELET : reserveren is verplicht vanwege het beperkt aantal plaatsen !!
Wie nog wil komen (er zijn nog enkele plaatsjes vrij) kan bellen op 02 244 73 08 of
02 244 73 09. Contactpersoon is Hylke Rosseel.

Share

AboutWouter Vangelwe

Immigrant uit het het westen des lands. Bon Belge sinds zijn huwelijk met Waalse madam en het voortbrengen van tweetalige bengels.

 • rosalie

  he,
  bedankt voor de tip: de voorstelling van de PARTS-studenten was in elk geval geslaagd. en tv-brussel had dat ook verwacht, zo bleek: ben op het nippertje ontsnapt aan een interview. stel je voor dat ze me hadden gevraagd hoe ik er terecht was gekomen. dan had ik moeten toegeven dat ik zo’n freak was met veel tijd en een internetverbinding…
  merci!

 • Beste tijdsrijke, internetverbonden freak,

  Toch jammer van dat interview : had je het even over deze blog kunnen hebben: ‘n gemiste kans :(.

  Maar je kunt het goed maken :)))
  schrijf zelf eens een stukje voor deze blog en alles is vergeten en vergeven. ( je hebt tijd en je hebt een internetconnectie en het feit dat je jezelf tot de zonderlingen op deze aarde rekent, kan het schrijven alleen maar ten goede komen… geen excuses dus : schrijven !