Freya doet het weer

Freya  en de truuk met de rok
Pietel heeft door dat Freya Van Den Bossche iets te veel media training gehad heeft:

Zeg wat jij (en eigenlijk iedereen) denkt over een buurland en haar regering, in een belangrijke krant. Verkondig de mening van het publiek. Wees scherp en op het beledigende af.
Kom dan zelf, vooraleer het interview verschijnt, met de scoop naar buiten dat je de regering van dat buurland zal beledigen.
Biedt vooraleer je de mensen nog maar beledigd hebt alvast je excuses aan, zodat niemand er achteraf nog een drama van kan maken en zich terecht beledigd kan voelen.
(…)
Karel De Gucht deed het in Congo en met ‘Harry’ Balkenende. Freya heeft deze truuk overgenomen en meesterlijk verbeterd.
Iemand zei in de comment al eens dat Freya zich maandelijks met om het even wat in de kijker werkt. Inderdaad! En wat is ze daar goed in.
(vanop pietel.be)

Freya toont wat been
Ze zit echter al aan een straffer tempo dan 1 keer per maand: haar Bal Fatal feestje is nog geen week geleden, en vandaag deed ze een “fugly” van de Nederlandse regering.
Volgende week: “Freya verklapt in een onbewaakt moment dat ze nog wiet gerookt heeft met Patrick Dewaele . De premier reageert ontzet…
Of wie heeft een betere scoop in gedachten?

Share
  • Hier zal Pascal Smet toch snel op moeten reageren. Die twee doen wel hard hun best om Stevaert zijn stuntrol over te nemen.

  • Louis Tobback deed er gisterenavond op Canvas nog een schepje bovenop: het is volgens hem bijna crimineel om tegenwoordig nog te durven verwijzen naar het poldermodel van onze noorderburen. “D’Hollanders zitten op een gas-bel en profiteren nu massaal van de stijgende olieprijzen…”. Een objectieve benchmark van beide landen’s track-record op vlak van overheidsschuld, tewerkstelling, verdoken werkloosheid, generatie-pacten en plannen om de actieve bevolking aan het werk te houden… zou wel eens wat duidelijkheid kunnen brengen. Waar zijn de academici en de onderzoeksinstellingen in dit debat: laten wij ons door de politici in slaap wiegen, die een SHOW opvoeren om zichzelf in de kijker te plaatsen, en dan nog op kosten van buren met wie we nauw zouden moeten samenwerken? Op de radio in elk geval kon je Freya’s glimlach bijna horen gisterenochtend toen ze zich verontschuldigde: “het spijt me”. Ongemeende excuses?

  • lus

    Freya is enkel goed voor een blind-date, zij is wel geen blondje maar wel dommer dan een blondje.

    Ze kan niet rekenen en tellen en hebben haar minister gemaakt. Fils a papa.

  • In dat geval eerder fille a papa 😉

  • zje m’aan foe