Beste sites met cafés en restaurants

Wat zijn voor jullie de beste sites om cafés en restaurants in Brussel op te zoeken? Dat kan een site zijn waar je steeds een telefoonnummer kan opzoeken om te reserveren (dus quasi compleet) of een die steeds uitpakt met de nieuwe hippe plaatsen.
Brouwers/Brasseurs

Hierbij alvast wat links die ik zelf gebruik:
CAFE

RESTAURANT

Hebben jullie zelf ook goeie sites? Laat ze na in de commentaren!

Share
 • City Therapy: de nieuwe Europese online community van personen, plaatsen (bars, clubs, restaurants, shops, hotels) en evenementen

  http://www.citytherapy.com betreft een nieuwe site die in januari 2006 gelauncht wordt en die een Europese social networking en entertainment site is, die zowel de personen (met hun profiel), de beste locaties (bars, clubs, restaurants, shops, hotels) en evenementen met elkaar linkt. Een van de steden, naast Londen, Parijs, Milaan en Barcelona, die gecoverd wordt is namelijk Brussel.

  Citytherapy is de nieuwe online Europese community/network die dus enterainment info van de grote Europese steden (inclusief Brussel) verzamelt en filtert, die mensen met dezelfde interesses samenbrengt, en die terzelfdertijd advies geeft over de beste bars en restaurants van Brussel, Londen, Parijs, Milaan en Barcelona.

  Bezoekers van de site creeren hun eigen specifiek profiel en kunnen van lijsten van locaties/evenementen in Brussel hun favoriete bars, clubs, restaurants, shops, hotels of evenementen aan hun profiel hangen, zodat andere bezoekers direct kunnen zien waar elke andere city therapy member zijn/haar favoriete plaatsen zijn in Brussel/Europa.

 • Herinner je je deze nog?

  http://www.bombayinn.be/Discover%20Belgium1.htm

  Lang leve de Bombay Inn, volgende blogmeeting moeten we daar maar eens organiseren ;-0 Een faal voor mij 😉

 • Goed idee, dan moeten we daar eens naartoe wakken

  How to find us …
  We are situated; next to Parking Ecuyer, nearby theater
  Monnaie and 5 min. walk from the Grand Place.
  Public Transport : you can reach us by :
  Train : Central Station + 7 min. wak
  🙂

 • Alex

  http://www.passage2india.be
  Ook goed om eens vegetarisch te gaan eten.

 • Nieuwe keuken en catering in België.
  Vive la Nouriture werkt voor alle grote klanten in de kunst- & media sector in België.
  Het doel van de site, is om de klanten de ‘feel’ van de werking van Vive La Nourriture weer te geven. Want zij werken op een unieke manier. De site zelf is ook een illustratie van de uitstekende kwaliteit en service die ze geven.
  Het gebruik van tekeningen, foto’s en geluid maakt deze flash website uniek in zijn soort.

 • Renes

  Proeven van Kunst

  Proeven van Kunst is een uniek culinair cultureel evenement waarbij voornamelijk (lokale) topkunstenaars uitgenodigd worden door toprestaurants om hun kunstwerk beschikbaar te stellen. Dit kunstwerk wordt op een onderbord geproduceerd.
  Gedurende dit evenement wordt in het restaurant een speciaal Proeven van Kunst-menu aangeboden waarbij na afloop het unieke onderbord behouden mag worden. http://www.proevenvankunst.be

 • Sabkie

  Via de website van het magazine http://www.zone02.be heb ik al veel lekkere adresjes ontdekt. Hun recensenten gaan er steeds zelf eten, en ook Brusselaars kunnen hun mening over de resto’s op de website plaatsen. Een aanrader!