• Als ik me niet vergis (ik heb het nu even niet gecontroleerd) is het concert van de Simple Minds al een eeuwigheid uitverkocht. Zodoende ben ik nog te laat voor een ticket 😉

 • Het was mij onlangs opgevallen dat op de AB site staat aangekondigd dat ingevolge de nieuwe rookwet het voortaan verboden is te roken in de AB, ook tijdens concerten. Niet dat het daar voordien een groot probleem was, maar je zal als niet roker toevallig maar naast een roker komen te staan. Ik vroeg me wel af hoe men zoiets moest gaan controleren, maar blijkens dit artikel gaat de AB stewards inzetten tijdens concerten; ik ben benieuwd.
  http://www.brusselnieuws.be/site/rubrieken/1091100512/page.htm?newsID=1137001051

 • Rookverbod tijdens concerten? Praise the lord! Dat is geweldig nieuws.
  Ik verlang al naar januari 2007, wanneer roken in restaurants ook zal verboden zijn.

 • Da is derover… niet meer roken op jazz of blues concerten. Vind ik te belachelijk voor woorden!
  En wat moet er nu gebeuren met Arno, mag hij dan ook niet meer roken op het podium ? Had Gainsbourg nu nog geleefd… 🙂

 • Het roken op restaurants stoort mij inderdaad ook veel meer dan dat op concerten. Ik kan eenvoudigweg niet begrijpen dat mensen roken terwijl andere mensen proberen van een lekkere maaltijd te genieten.

  En ja, strikt genomen mogen the likes of Arno, Nick Cave,… niet meer roken op Belgische indoor podia 😉

 • Pogonus

  @Mike : en had Gainsbourg niet gerookt, dan leefde hij nu misschien nog ! 😉