Liefde in de Wetstraat


Na Patrick Dewael is ook Rik Daems ten prooi gevallen aan de capriolen van Cupido. We kunnen dat enkel samen met Elio Di Rupo toejuichen:

Elio vond het fantastisch dat in een gebalkaniseerd parlement als het onze zoiets als liefde kon ontstaan. Inclusief de razernij der hormonen.
Hugo Camps in De Morgen

Hetgeen de onvermijdelijke vraag opwerpt: who’s next? Daarom de volgende vragen:

 • welke politicus of polictica loopt binnenkort (of misschien nu al) op roze wolkjes wegens een (buitenechtelijke) relatie? Een evident startpunt is uiteraard bij de Partij der Passie: VLD’ers in de Kamer of in de Federale Regering.
 • wie is de gelukkige ontvanger van al die affectie? Een journaliste, een mede-politicus, een warme bakker?

Senator Q en Birgit van Mol? Marie-Rose Morel en Didier Gossuin? Pieter De Crem met Natalia? Adelheid Byttebier en Stef Wauters?
Uw input wordt gewaardeerd!

Share
 • Verhofstad en Fientje Moerman… of willen jullie iets horen waar je van op kijkt 😉 ?

 • Brigitte Grouwels :-))))))))

  Ah nee…

 • Hoewel, Brigitte Grouwels en Jacques Simonet? Schoon toch? Maar ja, t’is niet federaal, dat gun ik jullie…

 • Margriet Hermans en Kathleen Van Brempt 😉

 • Jan

  Hebben jullie ook Panorama gezien over de chantagepraktijken van Dag Allemaal. Die hoofdredactrive Ilse Beyers schrikt nergens voor terug, maar met de klacht voor de raad van journalistiek wordt ze ineens bang. Terecht.

  Beyers vertoont alle eigenschappen van een psychopaat. Ze is blijkbaar ook te dom om in te zien dat ze met haar parktijken onze democratie in gevaar brengt. Misschien heeft ze wel banden met het Vlaams B., dat zou op zijn minst een verklaringsmodel zijn.

  Laten we ook eens over haar roddelen, dat is misschien de enige manier om dat krapuul tot inzicht te brengen. Als er mensen zijn die zaken weten over Beyers en haar ploeg: ga ervoor zou ik zeggen. Een koekje van eigen deeg. Met tegenzin, maar het moet. Uiteindelijk moet ook de top aangepakt worden die mensen als Beyers op haar plaats laat, ze zijn oorzaak of medeplichtig.

  Nieuwe rubriek: “Weg Allemaal” :
  Ilse Beyers zou een sexuele relatie gehad hebben met een radiopresentatrice. Echt waar.