Buffet Atomium gestolen

Wie gisteren kon binnenglippen in het Atomium met een echte of een *geleende* uitnodiging, kwam toch een beetje ontgoocheld buiten.
Geslaagde renovatie, daar is niets op aan te merken. Maar toch vreemd dat de bar en de bovenste bol gesloten bleven en iedereen zonder drank weer buiten stond.

Blijkt echter vandaag dat de vrachtwagen die een groot deel van het buffet bevatte dat voorzien was voor de opening van het Atomium dinsdagavond, in de nacht van zaterdag op zondag gestolen is in Ukkel. In de vrachtwagen zaten onder meer zeshonderd flessen wijn, kilo’s groenten, kazen en kookgerei. 🙂

bron: La Dernière Heure via De Standaard website.

Share
  • Iedereen die reeds voor KMO’s gewerkt heeft, weet dat dit vaak een probleem is. Een KMO heeft niet altijd het geld om een privĂ©garage te bouwen of huren. Bedrijfsvoertuigen blijven dan vaak met materieel of producten voor de deur staan. Waarschijnlijk was de bestelwagen reeds gepakt, om ‘s morgens vroeg te kunnen vertrekken. Of misschien stond de wagen voor het privĂ©huis van Ă©Ă©n van de medewerkers van de traiteur. Die wou natuurlijk niet alles bij hem thuis uitladen.