Casting Boris Lehman

Boris LehmanMet een nieuwe film in het vooruitzicht zoekt Boris Lehman personen (leeftijd, geslacht en culturele achtergrond van geen belang) met een opvallend kapsel. Dit kapsel kan opvallen door lengte (Mich!), kleur, hoeveelheid…. of gebrek eraan (Frank!). Mensen met een nektapijt mogen zich ook aanbieden!
Indien geinteresseerd kan je je op woensdag 29 maart tussen 13h en 15h aanbieden aan de oevers van de Vijvers van Elsene, in de buurt van de bushalte “Flagey”. Indien het regent kan je gaan schuilen in een van de aanpalende cafeetjes. Heb je een doorsneekapsel, maar je hebt een vriend(-in) die hiervoor in aanmerking komt, verwijs hem/haar door naar dit stukje.

Share
 • Mja, pech! Ik heb geen dagen verlof meer voor dit jaar πŸ™‚

 • Sorry Boris, de timing komt me slecht uit…

 • Pogonus

  Ik loop al 14 jaar rond met kortgetrimd hoofdhaar een baard van 10-13 cm.
  Destijds gold dat in het provinciale Oudenaarde als een opvallend kapsel, maar in het huidige Brussel is het dat hoegenaamd niet meer… πŸ˜‰ Ik zou dringend Arabisch moeten leren.

 • bruno

  hey forret!
  ik weet waar ge woont hΓ©!
  grtzb

 • @Bruno

  laat me weten wanneer je naar peter gaat, ik zal zorgen dat ik er niet ben πŸ˜‰

 • @Bruno: is dit gewoon een insinuatie dat ik een ‘opvallend kapsel’ zou hebben, of moet ik mij ongerust maken dat er straks iemand met een boksbeugel voor mijn deur staat?
  @ Mike: chicken πŸ˜‰

 • @Peter

  ik ben idd een chicken. En met de vogelgriep is het momenteel aangeraden niet te dicht in mijn buurt te komen !!!

 • bruno

  ik ga zaterdag naar de kapper… voorstellen iemand?

 • bruno

  inzake kapselvorming