AB Concert van achter je computer…

Vanavond doet de Ancienne Belgique een allereerste test met een live webcast van Briskey. Je kan deze bekijken op www.abconcerts.tv. Omstreeks 20u30 schakelen ze daar live over naar de ABClub.

Om de livestream te bekijken moet je de laatste versie van de QuickTime (7) player hebben geïnstalleerd op je computer.

Share
  • Ik zit nu naar die live stream te kijken en luisteren. De geluidskwaliteit valt heel goed mee, de beeldkwaliteit is iets minder (te veel blokvorming) en de stream wordt iets te veel geplaagd door korte dropouts. Tot nu een veelbelovende test dus, maar er is nog ruimte voor verbetering.

  • Ik ben ook aan het kijken. De video komt 1 seconde na het geluid, maar voor de rest vind ik het wel geslaagd.
    Wat meer close-ups van Isolde Lasoen zouden geapprecieerd worden!

  • Bij mij loopt beeld en geluid wel synchroon, maar de beeldkwaliteit zelf kon dus stukken beter, en die dropouts (alhoewel minder in aantal dan in het begin van t concert) vind ik toch wel storend…

  • Naar het einde toe heb ik het uitgezet, daar de kwaliteit fel achteruit ging, meer drop outs dan muziek is niet echt leuk…