Au Stekerlapatte is terug!

Half september berichtte ik nog over de sluiting van dit legendarische restaurant. Ik schreef toen dat het op mijn lijstje stond van restaurants waar ik dringend nog eens terug heen moest. Ik heb het toen wegens overmacht moeten schrappen, maar ik lees vandaag in de Zone 02 dat het terug open gaat!
Jeanine Van Avermaet ontvangt terug haar gasten en naar het schijnt krijg je nog steeds de rekening gepresenteerd indien je de pepermolen mee naar huis poogt te nemen 😉

Au Stekerlapatte,
Priesterstraat 4-6
1000 Brussel

Smakelijk!

Share
  • Mijn hartje sloeg een tel over van blijdschap toen ik deze post enkele weken geleden las. Ben er dit weekend nogmaals heengetrokken met een groepje vrienden.

    ‘t Is er nog steeds smakelijk eten, maar ik miste er wel de oude inGANG (die nu niet meer in gebruik is). Ook het ober- en diensterbestand is ‘een stuk normaler’ geworden (habituees begrijpen wel wat ik bedoel). En tot slot, Jeanine Van Den Hende (mevrouw van Avermaet) zou er niets meer mee te maken hebben, het restaurant werd overgelaten aan een nieuwe generatie.

    Een nieuwe generatie die dit stukje Brusselse erfgoed met voldoende respect en enthousiasme behandelt. Gelukkig maar!

  • Even nog meegeven voor de liefhebbers: http://www.stekerlapatte.be/

  • Hallo, hier de Stekerlapatte. Het bericht in Schaduwzijde kan ons niet onverschillig laten. We zouden dit dan ook graag willen rechtzetten. Gelieve contact met ons op te nemen zodat we kunnen praten met een glas gueuze van Cantillon in de hand. Vraag naar Carine of Helga op het nr. 02/512.86.81

  • Voor zij die zich afvragen wat die Schaduwzijde is, check de volgende url: http://www.bloglines.com/blog/SchaduwZijde?id=147.