Foto: Basiliek van Koekelberg

Basiliek van Koekelberg

Vanuit mijn bureau heb ik een zicht over het noordwesten van Brussel. Dit zicht strekt zich uit van de basiliek over Ganshoren tot Sint-Agatha-Berchem, met op de achtergrond de hoge appartementsgebouwen van Molenbeek langs ‘de Mettewie’. Ver achteraan is bij klaar weer zelfs Anderlecht te zien! Hier is alvast een foto van de basiliek, de kerktoren op de achtergrond is dat van de anderlechtse Sint-Guido-kerk. Deze foto werd deze zaterdag tijdens wat overuren getrokken.

Share
  • bartje

    *Falls in love*

  • Jean Lescouhier

    Ben zelf 71 maar mijn vader was een van de aanemers die aan de basiliek hebben gebouwd tot het geld weer op was. Ook de restauratie van het justitiepalies na de grote brand.
    Ik weet niet meer precies in welk jaar dit was, wel zag ik nog foto’s ervan in de opbouw maar heb die niet meer, jammer.