Ingezonden : Actie op Luxemburgplein

De gezinsbond voerde actie voor een beter gezinsbeleid naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen. Foto : Wim Barbier.

Actie by Wim Barbier

Heeft u ook een foto voor brusselblogt? Onze mailbox is in blijde verwachting!
Vergeet ook onze bannerwedstrijd niet!

Share
  • stef

    20% van de Brusselaars leeft onder de armoedegrens, dat is dan nog zonder daklozen en illegalen gerekend. Reken dus maar op een goede 25%!!!

    Wat me bozer maakt is dat Brussel geen gelijke uitkering per persoon krijgt zoals Vlaanderen en Wallonië. Op brusselnieuws staat er meer informatie. Iets van een oude 6miljard belgische frank zouden we extra moeten krijgen als we gelijk behandeld werden als VL en Wallonië. Schandalig lijkt me, niet?

    Ze maken van ons Brussel een tikkende tijdbom. Dan staan ze stom dat de criminaliteit vrij hoog is. Ik vind dat Brussel het desondanks die cijfers niet zo gevaarlijk is.
    Als ik Antwerpen zie, vind ik het daar niveel beter hoewel ik indruk heb dat ze daar minder arm zijn globaal gezien. En desondanks die betere cijfers is de criminaliteit ook in proportie met het aantal inwoners tvg met Brussel niveel beter denk ik.