20km, de zenuwen

Kloteweer, al een ganse week. Sta ik deze morgen op en is de zon zich een weg aan het banen door de wolken. De gays die deze morgen naar de after-party gaan zullen straks raar kijken bij het buitenkomen. Helaas zullen ze het niet halen om in kleurrijke outfits (of gewone designer outfits) te supporteren voor ons, de lopers.
Net geen 20°, het heeft behoorlijk geregend gisteren (zuurstof in de lucht!), nu is het droog. Eigenlijk is dit ideaal weer om een 20km te lopen, geen excuses om de eindstreep niet te halen. En laat dit nu net voldoende zijn om de zenuwen te laten toeslaan 😉

Share
  • Mike,
    We rekenen erop dat je de trots van brusselblogt hoog houdt. Ik kijk al uit naar je verslag 😉

  • Goeiemorgen, ben ook juist wakker. Een groot plezier toen ik de zon vrolijk in mijn keuken zag binnenschijnen, recht de mand met sinaasappels… Hmmm, mijn benen voelen toch nog wat stram aan (heelp!), mijn hoofd blijft in zijn slaperige mood hangen (shitshitshit) en ik heb géén zin in pasta (ai – maar moet dat niet?)… Afin, ik ga maar eens beginnen met 1/ deze pc af te zetten en 2/ lekker langzaam aan de voorbereiding te beginnen… Met Klets (FM Brussel) op de achtergrond is dat extra leuk: Anna en Sebastiaan, twee kinderen die deelnemen aan de 20 km, zijn heerlijk communicatief.

  • Frank,

    van harte bedankt om de druk nog wat op te voeren… 😉
    ‘k zal mijn best doen !