Kies uw favoriete banner!

Beste lezers, binnen enkele dagen kiest de Brussel.blogt redactie de zomerbanner voor Brussel.blogt, maar ook u krijgt inspraak! U kan, door middel van een comment op deze post, uw mening met ons delen. Wij blijven despoten (en beslissen dus zelf wat we willen), maar het staat u vrij om ons te verlichten. Meer zelfs, wij vermoeden dat deze democratische inspraak ons ten zeerste zal welgevallen!

U vind alle voorstellen op www.deblauwe.be/bannercontest. Als u het reglement nog eens wil herlezen, kan dat hier.

Share

Aboutnico

Nico. Bijna 30. Jonge vader. Blijven hangen in Brussel na studies. Ambtenaar. Gewoond in Etterbeek, Aalborg (DK), Oudergem, Etterbeek, München (DE), Schaarbeek en nu Sint-Joost-ten-Node. Levensgenieter (naar eigen gevoel), beetje workaholic (volgens anderen) - maar daaraan wordt gewerkt :-). Bierliefhebber, amateur-kok. Totaal a-muzikaal. Believer van het goede in de mens en/of maatschappij. Check www.deblauwe.be als je meer wenst te weten...
 • laura

  Ik vind b2 de mooiste banner, a mon avis een mooie weergave van hoe de zomer moet zijn; bloemetjes die bloeien en het gele symboliseert de zon (als ze dan al komt piepen in België).

 • Ik vind banner e1 het mooist, Bruxelles plage: parasollen, terrasjes,… meer moet zomer toch niet zijn, vakantie voor zij die in de stad blijven…

 • Viviane

  Banner C2 vindt ik het leukst. Het toont volgens mij een van de mooiste plekjes in Brussel om te vertoeven tijdens de zomer. Het geeft me een zomergevoel.

 • Ik vind C2 het mooist, een beetje vrolijk en zomers 🙂

 • Dames 3 en 4 : u heeft groot gelijk 😉

 • Kathleen

  C2, grasduinen in Brussel 😉

 • Geert

  E1, parapluke, parasolleke 😉

 • Nathalie

  Moeilijk om te kiezen,
  B2, C2, D1 en E1 hebben mijn voorkeur 😉

  Maar als ik dan toch zou moeten kiezen, C2…
  B2 = weerspiegelt eigenlijk Brussel niet
  D1 = geeft geen gezellige indruk van Brussel weer,
  C2 en E1, doen dit wel

 • F1 Leuk gedaan!

 • Jochen

  D1 en E1
  Heb een zwak voor het Citroën gebouw, vandaar D1.
  E1 straalt ook heel aangename sfeer uit en je hebt nog steeds het Citroëngebouw op de achtergrond 😉

 • xa4

  De mening van een Gentenaar, zie :

  C1 is goed, maar spijtig van die blauw/gele afsluiting
  C2 is wreed goed, en heeft mijn voorkeur
  D1 is niet goed, wegens amelinckx op de achtergrond
  G1 is afschuwelijk, wegens “et pour les F… la même chose”

  Nèh, ‘k heb gezegd.

 • steven

  Ik kies toch wel voor C2, prachtig stukje brussel!
  Ziet er ook veel professioneler uit dan de anderen!

 • bartje

  bij mij gaat het tussen c1 en e1. En na een spelletje ien-miene mag het e1 worden voor mij.

 • evelien

  B2 geeft mij een gelukkig zonnig gevoel wat ik mis bij de andere foto’s. Er zitten er ook een paar slordige bij vind ik.

 • stef

  Hoewel brussel een relatieg groene hoofdstad is, vind ik dat C2 niet past. Geeft verkeerd beeld. Brussel is eenmaal stad, moet duidelijk zijn aan banner dat je op site bent van brussel.

  Daarmee vind ik e1 en g1 goed.

  G1 vink goed. Toont europese dimensie en ook kenmerk brussel(nekeer modern gebouw). En in het frans, toont enkel aan dat Vlamingen in brussel geen afkeer hebben van frans. Als het int engels had gestaan, was er wss geen commentaar op geweest.

  En e1, toont ons geslaagde zandbakske aant kanaal.

  xxx

 • stef

  btw; cool da ook ne gentenaar dat hier leest.:-)
  groetjes
  xxx

 • xa4

  @ stef :
  dat komt ervan als je zoon in brussel woont, hé !

 • @xa4 : die franse tekst is een uitspraak van jacques delors, die op affiches in brussel te zien is/was; aangezien delors een fransman is, zijn zijn woorden ook in het frans weergegeven.

 • Delors’ quote was natuurlijk in ‘t Frans, maar wat meer is, die bepaalde affiche in het Europakwartier wordt gesponsord door de Franstalige Gemeenschapscommissie in Brussel – die het blijkbaar nog altijd proberen… Moesten we nu nog een Vlaming vinden die een internationale quote over Brussel zou kunnen gelanceerd krijgen, dan was ‘t pas troef 😉 Oefenen dus!

 • C2 vind ik ook wel nice

 • Patrick

  C2 vindt ik idd ook het professioneelst. en mag voor mijn part zeker bovenaan brussel.blogt.be staan! duidelijk een Brusselse plek en het heeft me zin om naar Brussel te gaan en daar enkele uurtjes te vertoeven. Volgens mij een duidelijk keuze, al apprecieer ik andere inzendingen ook (zoals E1)

  maar toch maar C2!

 • xa4

  @ Frank :
  Dank voor de verduidelijking, maat !
  Maar ik blijf er wel bij dat een franstalige tekst niet écht thuishoort op een in hoofdzaak nederlandstalige blog.

 • Pieter

  B2 = meeste summertime in deze natte tijden.

 • Anne

  Ik vind B2 de mooiste, deze doet me onmiddelijk denken aan de zomer. B2 ziet er veel professioneler uit dan de rest.

 • charlotte

  @ Anne: Ik vind net van niet… Het is standaar times new roman en gewone witte tekst… Lijkt me niet erg moeilijk om te maken.

  Mijn keuze gaat uit naar C2. Vind ik veel mooier en leuker om bovenaan de site te plaatsen. Hopelijk wordt het dus C2! -> is ook mijn keuze hier

 • Steve

  C2 (maar dan liefst zonder die textuur erin) of B2.

 • C2 graag, lekker groen!

 • Pingback: Brussel.blogt.be » Winnaar bannercontest gekend()