Coditel klantendienst

En als wij, de klanten van Coditel, eens de andere klanten een dienst zouden bewijzen door een spotje te maken dat het kwaliteitsaanbod en service level van Coditel duidelijk aangeeft? We hebben al foto’s van het legendarische blauwe scherm, maar wat voor kunstwerken zouden we niet kunnen maken met een simpele camera (gsm, webcam of digitale camera), een simpel programma (Windows Moviemaker, Camtasia of Apple iMovie) en wat creativiteit?

Dus hierbij een oproep:
* maak zelf uw Coditel anti-spot en stuur hem op (liefst gehost op een gratis site als Youtube, Dailymotion of Vimeo)
* stuur anders gewoon basismateriaal op naar ons (bvb een MP3 van een helpdesk call, screenshots en videos van de beeldkwaliteit of errorboodschappen, …) en dan proberen wij er iets mooi van te maken!

Zoiets hebben we in gedachten:


Het is natuurlijk makkelijk zeiken op UPC, maar als je de wedstrijd Italie tegen Ghana op deze manier moet bekijken zou ik ook niet vrolijk worden. Hebben meer mensen er last van?
vkmag via i-wisdom.typepad.com

Share
 • Als ik mijn Adobe Premiere terugvind met mijn academic license van toen dan zal ik zeker meedoen πŸ™‚

 • Bruno

  Ik wil wel meedoen… maar ik wacht sinds eind maart nog altijd op mijn decoder… πŸ™‚

  Iemand een voorstel hoe ik het wachten kan illustreren?

 • brunoodb

  een boek lezen?

 • Ann Hendrickx

  Ik heb zelf geen camera. Maar idee: neem de stem op van die irritante Hollandse die je hoort als je naar de helpdesk belt (“help”-desk, nu ja). Natuurlijk zal je als Nederlandstalige alleen maar de wachtstem horen, van doorverbonden te worden is geen sprake, want ‘al onze Nederlandstalige medewerkers zijn … enz. ‘ Terwijl je dus wacht hoor je een irritante stem die iets zegt als “alles in de kabel …” Let vooral hoe ze ‘Coditel’ probeert uit te spreken.

 • Tommy1975

  Schakel dan over naar Belgacom tv, daar lichtten ze je ook op, maar hun digitale tv werkt tenminste.

 • tommy1975

  Ik heb coditel ondertussen al 2 maanden opgezegd, maar afsluiten komen ze niet doen en dus kijk ik gratis. Misschien een tip voor andere coditel gebruikers?