Foto & video: Station Etterbeek

Wie af en toe in de trein zit tussen het Luxemburgstation en het station van Etterbeek kan er eigenlijk niet naast kijken. Aan je linkerkant, op een nieuwe betonnen muur, kan je net voor je het station van Etterbeek binnenrijdt sinds een aantal weken een reeks tekeningen zien die een animatie vormen van het skelet van een dier. De tekeningen zijn van iemand die zich “Bonom” laat noemen.

BONOM

Gisteren ging ik met een fluo-vest op de sporen om deze op foto vast te leggen. Ik heb deze achteraf ook geanimeerd en de video kan je hier bekijken.

Persoonlijk vind ik dit heel geslaagd. Normaal ben ik tegen dit soort dingen, maar sommige taggers zijn echte kunstenaars die voor mij een uitzondering op de regel vormen.

Share
 • richting Etterbeek, staat er een ‘teaser’ tussen andere rommel…deze zijn idd zéér geslaagd! Blij dat je dit online zet, tnx for that!

 • Prosper

  En voor mensen als Mich die “normaal tegen dit soort dingen zijn” te overtuigen dat street art meer is dan alleen maar tagjes van 14 jarigen, de Brussels Street Art Flickr Group – http://www.flickr.com/groups/brussels_street_art/

 • W.

  Mag ik er op wijzen dat deze pieces zeker geen ‘tags’ zijn?
  Tags zijn de gestileerde handtekeningen die je te pas en te onpas overal tegenkomt.
  Ik zou het eerder een ‘blockbuster’ noemen. En een artiest is het zeker.

 • this is absolutely great. as i don’t have a fluo vest, could i use your photo (with credits of course) on my blog in the upcoming weeks?
  is yes, could you send it to me by e-mail and i’ll post it with a link back to here …
  thank you! 🙂

 • Pingback: Onverwachte kunst at BrusselBlogt()

 • Pingback: Daar is Bonom weer! at BrusselBlogt()