Melting Pot op TV?

café

Er is sinds een week of twee een opnameploeg neergestreken in de Marollen: het café “Melting Pot” in de Hoogstraat (Marollen – niet ver van Breughelplein) was volledig geblindeerd met overal van die grote ‘daglicht’ spots die ze gebruiken voor het filmen.

Het was waarschijnlijk geen reclameclip, want dat zou maar een dag of 2-3 geduurd hebben. Iemand een idee van wie er wat aan het opnemen is? Een film? Een TV programma? Een muziek clip?

Share
 • Dan zijn er dus twee café’s Melting Pot in Brussel, deze vind je op de hoek van de Dijlestraat en de Akenkaai (op het einde van Brussel Bad) : http://www.flickr.com/photos/frankdhooghe/239576046/in/set-72157594230496345/

 • tommy1975

  Reed daar ‘s morgens voorbij en er was inderdaad veel volk, ik heb wel niemand herkent.

  Toevallig geen aflevering van “Het leven zoals het is: de marollen” ?

 • Joke VdM

  Ik woon in de Marollen, vlakbij waar ze met de opnames bezig waren, en het enige dat ik heb gezien is dat er enkele star-wars figuren (mannen in witte robot-pakken) gefilmd werden in de lift die naar het Poelaert-plein gaat. De regisseur sprak (Amerikaans) Engels. Ik veronderstel dat het ook deel uitmaakt van de opnames bij de Melting Pot… Verder geen info!

 • ksn

  het gaat hier om een franstalige fictie – slash – tv-serie dat ze aan het opnemen zijn in’t cafeetje, en zal uitgezonden worden op rtl. geen idee wat betreft de releasedatum. stars van dienst zijn gekende waalse acteurs, maar verder doen ze ook beroep op vele figuranten uit de marollen (ook kleinere rolletjes worden aan de buurtbewoners uitbesteed, wat wel chique is). meer weet ik er ook niet over 🙂

 • Pingback: Melting Pot Café - Gisteren op Tévé at BrusselBlogt()