Bank achteruit!

Comme chez Soi, ons Brussels sterrenrestaurant moet een bank achteruit volgens Michelin. CcS zal het dus vanaf morgen met twee in plaats van drie sterren moeten doen!
Zoals staat te lezen in onze bron heeft alles te maken met het vertrek van Pierre Wynants die de fakkel doorgeeft aan Lionel Rigolet (schoonzoon). Lionel Rigolet kan dus aan het werk om de ster terug te verdienen, maar geef toe: welke kok zou niet willen starten als hoofdchef met 2 sterren?

Wynants RigoletWil dit nu zeggen dat de kant-en-klaar maaltijd die ik hier in de koelkast heb liggen direct in waarde is gedaald? 😉

UPDATE: Ik heb de Brabantse ballekes uit onze frigo nog vlug vanavond opgegeten. Kon ik nog even een drie sterren doen met mijn lief 😉

UPDATE 2: Bij resto.be vernemen we dat een tweede oorzaak voor het verlies de nakende werkzaamheden in de keuken zijn. (Wel bizar dat je kan bestraft worden voor moderniseringswerken, maar allez!)

Share
  • tommy1975

    Echt jammer, nu heeft Brussel geen drie sterren restaurants meer.
    Ik hoop dat Rigolet er in slaagt om deze terug te winnen op korte termijn.

  • Wel interessant, dat kant-en-klare ding. Hoe smaakt het, wat kost het en waar kun je het krijgen?

  • Ook niet vergeten dat Michelin vorig jaar 60.000 gidsen uit de handel moest nemen na die vaudeville met de Ostend Queen (=> Pierre Wynants)

  • tommy1975

    @Steve:

    In den delhaize, ook gerechten van Yves Mantagne, Wout Bru, Max, Peter Goossens etc.
    Van 4 tot 10 € en ze wisselen af en toe.

  • ivm update 2: die keuken is ondertussen al verbouwd…. http://www.leguidedesconnaisseurs.be/article1472.html

    En een bekende kwaliteitskrant voor bedrijfsleiders had het deze week over het sterrenrestaurant “Bruno”… auw…

  • tommy1975

    Terwijl Bruno gewoon een alter ego is van Borat. Youtube, zoekterm “Bruno Ali G”

  • Pingback: Brussel.blogt.be » Eergisteren “Morgen Beter” niet slecht()