Schumanwatch: Grote Betoging UEJF

UEJFHet was weer druk aan Schuman, waar het hart van de wereld soms wordt uitgestort…

Grote massabijeenkomst aan het Berlaymontgebouw deze namiddag waar honderden sympathisanten bijeenstromen om hun steun te betuigen aan 3 ontvoerde Israeli’s. De UEJF – Union des Etudiants Juifs de France – organiseerde een gigantische kolonne bussen vanuit Frankrijk die het Rond Punt Schuman volledig lamleggen. Bedoeling is om de steun van het Europees Parlement te bekomen voor de vrijlating van de drie jongeren die sinds deze zomer gegijzeld werden. Het dispositief veiligheidsdiensten en “incognito” bewakers is impressionant.
Meer informatie op: UEJF

Meer foto’s op: Wacondah

Share

AboutThomas

Thomas VAN WAEYENBERGE, geboren en getogen in Brussel, vader van 3 jonge kinderen, en actief in institutionele relaties op wereldvlak. Cosmpoliet die toch graag thuis komt in Brussel: “One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.” – Henry Miller. Interesse in fotografie, architectuur, urbanisatie en duurzame ontwikkeling. Contact: www.wacondah.com of vw.thomas@gmail.com. Foto’s op www.flickr.com/wacondah. Located at Schuman 6 – with an attitude.

 • fecisi k*r*m

  wel ik vind het heel laf en onmenselijk van die joden die zomaar voor “een paar mensen” die door de hamas zijn gegijzeld hier zomaar in BRUSSEL komen betogen…

  maar jah, om den duur wordt men gewoon dat er in BRUSSEL zelfs aanhangers van terroristen komen betogen …laat staan dat dan een de joden , die sinds jaren bezig zijn met de GENOCIDE van de palijstijnen, hier maar komen betogen….!

  in deze tijdsperk, probeert iedereen het vuil van zijn deuren weg te vegen;
  kijk maar naar FRANKRIJK , NEDERLAND ed

  ik wil er gewoon bijzeggen dat ZONDER DIALOOG in deze TIJD geen enkele stap naar VREDE kan worden gezet!!!