Jong acteertalent (7-11 jaar) gezocht voor hoofdrol in kortfilm!

Altijd al willen schitteren op het witte doek?
Dan is dit misschien iets voor jou!

Voor de hoofdrol in mijn volgende kortfilm ben ik op zoek naar een meisje tussen 7 en 11 jaar om hierin de hoofdrol te spelen!

Voornamelijk ben ik op zoek naar meisjes die tweetalig zijn of een woordje Frans kunnen praten. Ervaring is een pluspunt maar niet noodzakelijk!

De opnames gaan door eind maart/begin april, de film gaat in première in de Bioscoop te Gent in juni 2007 en zal deelnemen aan verschillende filmfestivals!

Geïnteresseerden kunnen zich best zo snel mogelijk aanmelden door een mailtje te sturen (met wat info over jezelf, motivatie en een fotootje) naar nathnath _at _ belgacom _dot_ net of nathalie _dot_ teirlinck _at_ hotmail _dot_com.

Ik stuur dan zo snel mogelijk een mailtje terug met een uitnodiging voor een auditie en alle verdere info over de kortfilm!

Meer informatie over mezelf (portfolio, behaalde prijzen,…) kunnen jullie vinden op users.creativeskills.be/nathalieteirlinck

Hopelijk tot gauw!

Nathalie Teirlinck
2e MG Filmregie KASK Gent

Share
 • Haezaert Gwenny

  Beste Nathalie,

  Graag had ik me kandidaat gesteld voor de rol van jong meisje in jouw kortfilm.
  Ik ben een meisje van 11jaar en woon te Melle. Ik heb nog geen enkele ervaring met acteren, maar ben heel leergierig.
  Ik dans reeds vanaf mijn 5de jaar en ben momenteel lid van de dansclub Dance-Revolution te Gent. Het is dan ook via die danslessen dat ik ook wel mijn eerste poduimervaringen heb opgedaan.
  Als kleine meisje van 3-4jaar deed ik ook ooit mee aan een modeshow van het KTA Lokeren.
  Podiumvrees heb ik helemaal niet, wat ik onlangs ook heb bewezen bij een auditie voor een zangwedstrijd bij Ketnet. Ook ben ik niet cameraschuw en iedereen zegt ook dat ik fotogeniek ben.
  Hopelijk krijg ik de kans auditie te komen doen voor een rol in jouw film.
  Ik krijg op school mijn tweede jaar franse les en ik heb een mooie franse uitspraak. Franse zinnetjes kan ik wel al van buiten leren en perfect uitspreken, maar spontaan vlot in het Frans spreken dat lukt uiteraard nog niet.

  *******

  Gegevens doorgegeven aan contact in artikel en niet gepubliceerd op site om evidente privacyredenen.

 • judith

  ik wil heel graag meespelen in een film ik ben 9 jaar heb een beetje toneeltalent maar frans dat lukt nog niet echt maar als je het me aanleert doe ik dat altijd heel goed mijn oma leert mijn ook soms een paar franse woordjes!!!
  Mijn droom is om een keer in een film mee te spelen en als ik het zou mogen doen zou ik echt heel erg mijn best doen ik heb blond haar blauwgroene ogen en ben 140 cm ik hoop dat ik mag komen
  Groetjes van Judith!!!

 • judith

  ik wou nog zeggen,op school wordt ik bijna altijd gekozen om de hoofdrol in een toneel te spelen!!
  iedereen vind dat ik veel ervaring heb!!
  ik zou het helemaal niet weten
  Groetjes van Judith

 • judith

  ik heb dan ook helemaal geen verlegenheid en ben een stoere,romantische en dan ook een daperre meid!!
  Ik heb al vaak op een podium gestaan om te dansen en ik deed dat heel goed!!!
  ik kan goed acteren en ik kan er dan ook mensen mee foppen(met mijn acteerervaring).
  Groetjes van Judith
  ik hoop dat ik mag komen!!!

 • judith

  Maar is het eigenlijk belangrijk dat je een wooordje frans moet kunnen praten want ik kan het niet echt en ik mocht nog nooit een auditie doen en ik hoop zo dat ik is mag komen!!!
  het zou echt zo fijn zijn mocht ik komen!!!

 • Judith, je bent wel heel enthousiast, maar je reageert op een berichtje uit 2006. Ik vermoed dat de oproep niet meer geldig is… (maar ben zelf niet van het KASK, dus aan mij niet meer vragen stellen).

 • judith

  o jammer