Schoolbord?

Schoolbord

Schoolbord.be is een vrij recent initiatief waarbij je via inschrijving op hun website op zoek kunt naar oude schoolkameraden. Wat is er geworden van die stoere kerel die jou altijd pestte en misschien wil je hem/haar nu wel laten weten dat je CEO van je eigen bedrijf bent (of populaire bekende Brusselaar)? Zou je oud-lief ondertussen getrouwd zijn? Of je nu vanuit het verre bachten-de-kupe naar Brussel bent getrokken, of je bent uit Brussel weggetrokken naar het verre Limburg om je partner te volgen, maakt allemaal weinig uit. Je kan er je ganse historie van scholen en een profiel kwijt. Binnenkort moet het blijkbaar ook mogelijk zijn om foto’s op de site te zetten.

Je privégegevens worden, voor zover ik kan zien, goed afgeschermd voor de buitenwereld, dus je hoeft geen spam te vrezen.

Schrijf je vóór 15 januari in op SchoolBORD
en krijg je Go-abonnement van 12 € per jaar
voor het leven cadeau.

Dus als ik het goed begrijp is het nog gratis tot 15 januari en zal er vanaf dan betaald te worden, of wordt het alvast betalend voor bepaalde opties. Het inschrijven is vrij makkelijk en duurt nog geen 3 minuten. Ach ja, waarom ook niet 😉 Wees er snel bij!

Share
 • Heb mij ingeschreven maar geen mensen gevonden in mijn scholen met een overlappende periode, voor sommigen een fameuze “generation gap”

 • idem hier, niemand in mijn middelbare school. De mailtjes wanneer iemand zich inschrijft vind ik wel minder plezant, enkel de unief lijkt goed te werken maar ik mag er niet aan denken dat ik een tientallen duizenden mailtjes krijg

 • volledig akkoord. Daar mogen ze snel verandering in brengen. Misschien een digest per dag? Dat zou al heel wat verhelpen. Ideaal zou zijn om met settings te werken, zodat je kan opteren om geen e-mails te ontvangen.

 • Peter

  nu krijgt men nog maar 1 mail om de twee weken met een lijst met de nieuwe mensen.

 • Kijk zie: web2.0 in volle actie, een medewerker van schoolbord.be reageert prompt! En het is dan ook nog eens positief nieuws 😉

 • Jenny

  Leuk initiatief!!
  Wisten jullie niet dat er al een lange tijd zo’n leuke site bestaat ?
  Ik ben er al meer dan een jaar ingeschreven.Ga es zien op
  http://www.schoolmakkers.be

 • Dit wisten wij duidelijk niet. Ik vrees dat schoolmakkers niet zo’n goede marketingcampagne heeft gevoerd… 🙂

 • desadeleer patrick

  heel interssant om oude schoolmakkers op te zoeken

 • Vriend(in), geliefde of leerkracht uit het oog verloren? Surf snel naar SchoolBORD.be en vind je oude klasgenoten en vrienden terug. SchoolBORD is de grootste, tofste en leukste vriendschapssite van Belgiê. Het is de grootste in ons land, met de meeste leden, èn de meeste scholen in Vlaanderen en Wallonië. Daarmee is ze dus de meest efficiënte. Want zo heb je de meeste kans om je vrienden op te sporen. Je kunt onbeperkt (klas)foto’s toevoegen en van namen voorzien. Een boost voor je geheugen. Doen, dus. Ook buitenlandse scholen kun je toevoegen. Inschrijven is gratis. SchoolBORD is als enige vriendschapssite vrij van reclame en’ pop-up’s. Met uitzondering van de discrete Google adsense, die soms voor ludieke combinaties zorgt en leuk is voor de ‘Speeltijd’. Voor de toffe extra’s betaal je een paar luttele euro’s. 12 euro voor 2 personen.
  Voor alle duidelijkheid. SchoolBORD is een vriendschapssite die zich geïnspireerd heeft op gelijkaardige sites in het buitenland, meer bepaald die in Nederland, waarop de initiatiefnemer haar liefste vrienden een paar jaar geleden heeft teruggevonden. SchoolBORD wil dergelijke unieke ervaringen voor iedereen mogelijk maken. Als een vriendschapssite.

 • “SchoolBORD is als enige vriendschapssite vrij van reclame en’ pop-up’s.”

  Maar respecteren dat andere sites vrij van reclame blijven, dat zit er precies niet in…