Reminder: 20km door Brussel!

Vanaf 1 maart (overmorgen dus) kan je je inschrijven voor de 20km door Brussel. Goede schoenen, een dosis moed en een verstandige opbouw in training (indien je nog niet begonnen bent) zullen je helpen om op een gezonde manier de finish te halen op 27 mei.
Nog 89 dagen om te trainen… laat je niet kennen dit jaar 😉
Indien U vorig jaar hebt meegedaan, zou U ondertussen van de organisatie een brief moeten hebben gekregen met een reservatienummer. Deze dient om het mogelijk te maken te starten in een groep met mensen van hetzelfde kaliber.
UPDATE: Je kan ook meedoen via AZG/TV-Brussel en op zoek gaan naar sponsorgelden!

Share
 • Mijn tijd van vorig jaar : 1:53:08.

  Ik was er wel drie dagen niet goed van..

 • Als je vorig jaar achteraan moest starten, kan je dit jaar meer vooraan starten met mensen van je eigen tempo! Dan hoef je niet zo hard heen en weer te rennen.
  Ik hoop zo minimaal 5 minuten van mijn tijd te doen. En dan nog eens 5 door gewoon sneller te lopen. (Vorig jaar: 1:42:42)

 • oeijejoei, dat zien er hier allemaal zware sportievelingen uit bij de BBB redacteuren… ik liep ze 3 jaar geleden in 2:22:03 — tijd om in actie te schieten en misschien kunnen we tijdens de 20K een BBB-tshirt dragen? de andere redacteurs kunnen dan foto’s nemen van hoe afgepeigerd we eruit zien….

 • Hallo iedereen,

  Ook onze vzw is dringend op zoek naar kandidaat lopers of wandelaars en sponsors. Wij zamelen momenteel fondsen in om een schooltje in Kinshasa te ondersteunen waarvoor alle hulp welkom is! Je kan me altijd bellen op 0476/420.244

  Groetjes, Anja