Idee voor zwembad?

Het politieke getouwtrek tussen B. Grouwels en P. Smet over het openluchtzwembad heeft de zaken natuurlijk niet echt vooruit geholpen. Nu kan er in de toekomst wel nog tijd gewonnen worden bij het effectieve bouwen van het zwembad. Filmpje:

Op zelfde terrein werd eind januari nog tennis gespeeld, nu worden er wereldrecords zwemmen verpulverd…(en ook Belgische records trouwens). Hoe lang zal Brussel uiteindelijk doen over de effectieve bouw van het zwembad?

Share
 • free

  Blijf er aub zolang mogelijk mee weg!! Leg mij maar eens uit waarom Brussel een opluchtzwembad nodig heeft? Het regent hier één dag op twee en 4 dagen op 5 is het te koud om te gaan zwemmen.

  En dan zeg ik nog niet eens iets over alle problemen dat het kan opleveren als het dan eens een dagske open is.

  Pascalleke smet beweert bovendien dat 5,6 miljoen euro niet veel is in het geheel van de begroting. Maar ik ken veel sociaal culturele organisaties die al heel bij zouden zijn met een tiende van dat geld

  Dat is pure verkwisting, z’n openluchtzwembad vol regenwater!!

  Tik op brusselnieuws.be eens openluchtzwembad in en ge zult zien dat niemand behalve pascalleke z’n bouwsel ziet zitten

 • free
 • air

  Jammer dat brusselblogt nu wordt misbruikt voor politieke doeleinden. De wijze waarop free de naam van pascal smet omschrijft zegt voldoende.

 • Het “misbruik” is volledig toe te schrijven aan free.

  Ik ben ook niet gelukkig met de manier waarop free Pascal Smets naam schrijft, anderzijds zijn de voorstanders van het zwembad steeds welkom om tegen de inhoudelijke argumenten (die er wel degelijk zijn) van free in te gaan.

 • Dit artikeltje was eigenlijk een excuus om de algemene politieke traagheid (waarover iedereen graag wel eens klaagt) en inertie eens te stellen tegenover de versnelde beelden van een zowiezo snelle opbouw van een systeem. Dat het filmpje over een zwembad ging was de enige aanleiding waarom die specifieke politieke namen aan de beurt waren….
  @air: impersonatie (ook over het internet) kan in principe strafrechterlijk vervolgd worden door de benadeelde, tenzij air natuurlijk werkelijk een pseudoniem is, in welk geval geval ik u mijn verontschuldigingen alvast aanbied, mevrouw Grauwels.
  @free: het moet U inderdaad wel hoog zitten om zo te keer te gaan. Vergeet niet om je vanavond eens goed te ontspannen 😉

 • Ik heb nog een pak jeugdherinneringen aan het openluchtzwembad (“d’ope dok”) van Willebroek (om maar een dorp te noemen). Ik heb er uren in rondgedobberd… tot het zwembad midden jaren ’80 plots vol beton werd gestort en er een parking voor de lokale handelaars van werd gemaakt. Gelukkig kan het ook omgekeerd en nog wel in Brussel.