Kamer en ontbijt in Brussel

Hotel Orts ontbijt

Brussel – Het afgelopen paasweekend was een succes voor de Brusselse bed & breakfast-zaken. Dat zegt Bed & Brussels, de centrale waarmee je een kamer in een Brusselse bed & breakfast kan boeken. Directeur Theo Poelaert van Bed & Brussels: “De bezettingsgraad was zeer hoog, tussen 75 en 80 procent. Het gaat om en stijging van 20 procent in vergelijking met vorig jaar.”

Ook voor de komende maanden verwacht Bed & Brussels een hoge bezettingsgraad, net omdat er heel wat evenementen en congressen op de agenda staan. Want steeds meer zakenmensen vinden hun weg naar een bed & breakfast.
(via brusselnieuws.be)

Wie kent er goeie adressen voor Bed & Breakfast in Brussel, uit eigen ervaring of van horen zeggen?

Share
 • valer

  Mijn ouders zijn dit weekend blijven overnachten in de hooy kaye and lodge, vlak bij de KVS. Vrij sobere kamers (veel wit), lieve dame die je ontvangt, vlak in het centrum. Ze zouden zeker terugkeren… De zoektocht naar een b&b was niet zo eenvoudig, veel was inderdaad al volzet maar ik kreeg heel snel antwoord en ook verdere links van andere b&b. En der zitten echt leuke dingskes tussen waaronder heart of brussels, downtown brussels en la casa de bruxelles,… Wel vond ik de site van bed & brussels niet zo handig, zeker de zoekmachine niet, centrum brussel wordt nogal ruim gezien.

 • Ik heb foto’s gemaakt voor http://www.aviation19.be
  Je slaapt in een penthouse met zicht op Brussel!
  De moeite waart om de site eens te bekijken.

 • ik ken nog een goeie op het Sainctelette Square

  http://www.square5.eu

 • Nog een andere in het centrum :

  http ://www.brussels-at-heart.be