Voorverkoop Couleur Cafe 2007 start morgen

Couleur Cafe - Patrick Watson

Ook dit jaar is er op de site van Tour & Taxis het kleurrijke Couleur Cafe festival. Op vrijdag 29/6, zaterdag 30/6 en zondag 1/7 kan je er terecht voor de meest uiteenlopende artiesten, exotische voedselstandjes en een heleboel vrolijke animatie en winkeltjes. Vorige editie deed ik mijn eerste ervaring op met dit festival, en het was er meteen een hele goeie – relaxte sfeer, tropisch weer (aangepast aan de herkomst van de vele muzikale acts als het ware), lekker eten, uiteenlopende muziekjes en mooie mensen, meer moet dat niet zijn.

Blikvangers op de affiche van dit jaar zijn Manu Dibango en Jaune Toujours (vrijdag), Cassius, Ziggy Marley, Daan en Buscemi (zaterdag) en Johnny Clegg, The Roots en The Locos (zondag). Het voorlopige programma vind je op de Couleur Cafe website, de voorverkoop start morgen, vrijdag 13/4. Een dagticket kost 29 euro in voorverkoop en 36 euro aan de deur. Voor een driedagenpas moet 64 euro worden betaald. Met dit weer mocht het dit weekend al Couleur Cafe zijn.

Share
 • Deman Rita

  ik wil graag è kaarten voor zondag 1/7 bestellen online
  maar ik slaag er niet in???
  wat kan ik doen?
  groet!
  rita

 • tommy1975

  Naar Plazey gaan in de plaats, gratis en erg sfeervol, en vlakbij.

 • ik

  beste tommy

  graag wat meer info over plazey dat interesseert mijne portomonnee vree! dank u

 • tommy1975

  http://www.plazey.be

  Den eerste juli, met o.a. Billie King (tine reymer) en Milow (you don’t know).

  Gezellig petanque festival, veel BBQ, goedkope pintjes, creme glace en pannenkoeken. Veel plaats, weinig zever, leuke muziek, niet drummen, propere w.c.’s, veel vlaams, en genoeg tafels en stoelen (tot op 5 m van het podium).

  T/W & Pukkelpop ontgroeit en de stadsfestivals te benauwd bevonden, is dit de place to be.