Katrien en Alix

Zaterdag -21/4- vond aan de VUB (één van) de groepsgesprekken plaats rond “photosharing via internet” waartoe o.a. een aantal redactoren van onze blog waren uitgenodigd. (Michael en ikzelf waren van dienst en wachten nog steeds op bezoldiging voor deze gepresteerde overuren in het belang van Brusselb –L– ogt…) Deze (voor mij althans) verrijkende babbel werd -durven we al zeggen professioneel? ja, begot, we durven dat – professioneel gemodereerd door twee studenten Communicatiewetenschappen : Katrien en Alix (bijgestaan door hun collega die het geheel op video vastlegde). Het gesprek zelf kaderde – als ik dat goed heb begrepen- in een doctoraatsstudie rond Web 2.0.
Katrien en Alix
Ik mag wel zeggen dat een verrassende mix van persoonlijkheden die elk op hun verschillende manier met het gegeven (fotografie, internet, sharing) omgingen, resulteerde in een zowat twee uur durend gesprek waarbij alle aspecten ervan vanuit verschillende oogpunten belicht werden.
(btw, Katrien hoopt in de toekomst in de Media-branche aan de slag te kunnen en Alix droomt van een job bij een fashion-magazine : dat de Sanoma’s en VMM’s van deze wereld beide jongedames maar nauwlettend in het oog houden….)

Share

AboutWouter Vangelwe

Immigrant uit het het westen des lands. Bon Belge sinds zijn huwelijk met Waalse madam en het voortbrengen van tweetalige bengels.
 • Wouter, de directie is niet verantwoordelijk voor overuren gepresteerd voor “brusselbogt” – bogt van den aldi?

 • freudiaanse slip of the tongue….
  We gaan dat vlug eens corrigeren – krijg ik dan m’n centen?

 • Alix mocht er wel zijn 🙂

 • francisvdb

  vub on top 😉

 • De leeftijdsrestrictie was wel vreemd, niet? lloyd viel zwaar uit de boot, te digital native misschien?

  Krijgen we de conclusies of samenvatting, of video hiervan trouwens te zien?

  (Mich: vetzakske!)

 • Mich, de jongste zijnde, probeert hier in een poging zich te integreren, een midlifecrisis voor te wenden. Niets van aantrekken, Katrien. Mich bedoeld hier niets ontologisch mee “het mogen zijn (dwz het zijn dat door het zijn van een ander in zijn zijnheid wordt bekrachtigd)van de ene impliceert niet noodzakelijk het niet-mogen zijn of a fortioro het niet-zijn van de andere”…

  @LLoyd : Een samenvatting werd beloofd of we de video ervan te zien krijgen? Dames, als jullie dit lezen : kan dat ?

 • Katrien

  Toch bedankt dat ook ik mag zijn in mijn zijnheid! Iedereen geweldig bedankt voor jullie deelname! Woensdagavond is er nog een gesprek in Anderlecht voor de arme zielen die er zaterdag niet bij konden zijn!

 • Alix

  Het verwerkingsproces is bezig!
  Video kunnen we zelf amper bekijken op onze eigen computers, Jeroen moet het nog omzetten naar een bestand dat we wel kunnen bekijken. Een mail met de links van iedereen volgt, maar ik heb voorlopig alleen jullie links gehad dus ik zal daar eens voor rondmailen!
  Voor diegenen die nog niet hebben meegedaan, woensdag nog een groepsgesprek! mail –> aldemey@vub.ac.be

  (het is weerom bewezen dat ik niet fotogeniek ben :-D, ik zal dringend eens iemand van mijn nieuwe contacten moeten aanspreken voor een fotoshoot haha)

  Merci aan diegenen die al mee hebben gedaan!

 • Ja hallo sorry Katrien mocht er ook wel zijn 🙂

  lloyd, ge zijt zelf ne vetzak !

 • Anton

  Verdorie, nu dacht ik dat deze post de eerste maskes bij de brusselblogt-redactie zou aankondigen. Kwestie van ook eens een artikels te lezen over de nieuwste designerwinkel of meest babbelzieke kapper in Bxl.

  Oei oei, zo stereotiep. ‘k Jaag ze alleen maar weg 😉