Ontdek je plekje #43

Nog eentje van Malte, ik vermoed ergens aan een spoorweg 😉

Ontdek de plek 43

Je kan trouwens nog altijd gokken op #42.

Share
 • Philippe

  als je boven komt aan het station van etterbeek?

 • Nee, niks station van Etterbeek.

 • free

  Schuman?

 • Steve

  Volgens mij in ieder geval érgens aan de spoorlijn 161 (Brussel-Noord – Schuman – Luxemburg – Etterbeek – Bosvoorde), ik meen dit beeld te herkennen.

 • Rob

  Petillon?

 • Dit zijn de trappen tussen de spoorlijn aan Schumann en de nieuwe Lexbuilding.

 • Ja, het zijn inderdaad de nieuwe trappen tussen de Etterbeekse Steenweg en de Wetstraat, die in het kader van de bouw van het Lex-2000-gebouw van de Raad van de Europese Unie (voor mij zou het beter Jean-Bodin-gebouw heten, maar soit) ingericht worden. En ja, Filip, een opening naar de sporen van het Schuman-station is er ook halverwegs de trappen.

  Ik vond het juist leuk een foto te sturen van iets wat eerst amper bestaat 🙂