Vuile bosmanieren

Ik ben met het schoon weer wat gaan wandelen in Terkameren bos. Leuke plek, veel groter dan ik eerst dacht. Maar hier en daar hebben ze wel problemen met zwerfvuil. Wie smijt nu zijn afval op de grond in een bos?
Vuil gazonneke

Share
 • Brusselaars doen dit blijkbaar. Ter Kameren valt nog mee, ga eens naar Dudenpark ‘s avonds! Een ware mesthoop! Nu zie je op de bovenstaande foto wel dat de vuilbak vol is…

 • Elias

  Voor een groot deel komt dat natuurlijk doordat de reinheidsdiensten ervan overtuigd lijken te zijn dat niemand in het weekend iets in vuilnisbakken wil gooien. Het is ook om die reden dat de buurt rond het Centraal Station en de Grote Markt op zondagavond ronduit genant is van het zwerfvuil. Misschien dat lege vuilnisbakken de mensen al tot iets properder gedrag zouden aanzetten.

 • erik

  Owee als het een lang weekend is of als er festiviteiten plaatsvinden. Dan zie je vaak een volle vuilnisbak met een hoop rommel er rond.

 • tommy1975

  In sommmige buitenlanden staan vuilnisbakken om de 10 m, in Brussel loop je bij wijze van spreken soms een halve dag rond met je lege colablikje.

  Properheid is nu eenmaal niet het dada van de Brusselse burgemeesters.

 • maar het was wel gezellig hé peter.