Daar is Bonom weer!

bonom - sint-jan-berchmanscollege

Afgelopen week-end verscheen deze tekening op het doek dat de stellingen bedekt aan het Sint-Jan Berchmanscollege. Bonom en kompanen, die hierachter zitten, hoeven we u niet meer voor te stellen.

Share
  • Anton

    Tiens, toen ik daar vorige week langsfietste, was er een heel klein stukje bespoten. Ik dacht: blijkbaar maakte die reep vroeger deel uit van een graffiti-werk en is Bonom niet de enige die zulke zaken doet. Maar nu lijkt het erop dat hij al een stukje oefende of een eerste poging moest onderbreken… Echt vreemd.

  • Dit ziet er zo goed uit dat je nauwelijks kan geloven dat het niet “officieel” is. Hoe gaat “Bonom” trouwens te werk om dergelijk kunstwerk in het geniep te realiseren ?

  • Hij doet dit van binnenuit. Buiten het feit dat er ineens lijnen enzo op het doek verschijnen, kan je eigenlijk niks zien.

    Ik ben al menige keren op stellingen gekropen en geloof me, niemand ziet je. Vooral ook omdat ze het straatlicht rechstreeks in hun gezicht hebben en hun oog op dat ogenblik niet meteen kleine details als deze kan onderscheppen 🙂 (behalve als je je natuurlijk concentreert…).

  • Ik bewonder die Bonom wel, maar eigenlijk… zijn werken zijn toch niet echt ‘mooi’.

  • Tom