Info over Bonom gevraagd

Gevelkunst - frankdooghe

We worden steeds meer gezien als een belangrijke bron van info over Bonom. Nu ja, we schrijven er nu en dan eens over. Hier een oproep:

Ik ben journaliste van het jongerenmagazine Move-X en zou graag een artikel maken over Bonom.
Al wie zou kunnen helpen met informatie, foto’s … mag me contacteren op charlotte[at]ppmg[punt]be (punt en @ teken zelf te vervangen).

Alvast bedankt!

Charlotte Ghekiere

Share
 • ik ben journalist voor on-point.be en zoek de man ook, en bij enkele kranten zijn ze ook op zoek, naar ik hoorde zit er zo’n 10 man te azen op een interview…

 • Bonom wil geen interviews afleggen. Hij zou niet weten wat meer te zeggen dan je in zijn tekeningen kan vinden. Hij is ook niet echt blij met de “manhunt” achter hem.

 • can’t blame the man, gewoon zijn ding verder laten doen

 • pogonus

  Wie ongevraagd (en niet perfect legaal) opzienbarende schilderingen in het stadsbeeld aanbrengt, vraagt eigenlijk om aandacht, en had moeten voorzien dat men naarstig op zoek zou gaan naar de man achter het werk; dat lijkt mij niet meer dan logisch.

  Toch koester ik wel bewondering, zowel voor zijn werk als voor het volgehouden verstoppertje-spelen. Het zijn zulke dingen die het spannende stadsleven onderscheiden van het wel en wee op den buiten.

 • tommy1975

  Vind ik ook, als je anoniem wil blijven, schilder dan je kelder.

  Als je de nieuwe Banksy wil worden, hou de hype dan vooral aan. Bovendien is ie goed bezig. Het aantal artikels neemt logaritmisch toe. En terecht trouwens.

 • frederic

  Anoniem of niet, ik wil enkel dat hij verderdoet !
  op weg naar Brusselbad zag ik nog een andere Bonomproductie…op de hoek van de helihavenlaan en de Boudewijnlaan is de gevel van een gebouw in renovatie van binnenuit versierd met een tekening van …een gans !
  Niet zo vreemd als je weet dat aan de overkant , in de kinderboerderij de ganzen elke dag kunnen uitkijken op hun virtuele soortgenoot … ik probeer binnenkort een fotootje te maken.

 • de gans is killer inderdaad! juist naast de gigantische walrus

 • valentine

  Een eerste reactie hier… Bedankt voor die tip van de gans!
  Ik werk in de Noordwijk en ik ga onmiddelijk een aantal foto’s gaan nemen

 • Heyhey,

  Ik, de journalist die om info vraagt ;), begrijp het wel dat hij geen interviews wil geven. Toch zou ik graag een aantal hoge resolutie foto’s (300 DPI) willen vastkrijgen om te publiceren in ons magazine… Wie kan mij daarmee helpen?

 • Jo

  Wat dacht je van een fototoestel ? Daarmee moet dat toch wel lukken zeker ?

 • Zeker, maar niet alle werken zijn er nog he…
  en ik weet ook niet all werken zijn, daarom.

 • allemaal zo kritische heren… help dat meiske nu toch gewoon.
  héhé. 🙂