Fiesta Latina

fiesta-latina
Zij die graag al eens bewegen, kunnen overwegen dit weekend naar Elsene af te zakken: op het Kasteleinsplein (Place du Châtelain) is er het Fiesta Latina:

Van Cuba tot de Bahamas, van Venezuela tot Mexico langs Colombia, Honduras en het Kanaal van Panama, Haïti, Porto Rico, Curaçao, de Dominicaanse republiek, St Vincent, Guyana of Guadeloupe. Het zal een gelegenheid zijn voor ieder van u om de Latino tradities, ritmes, kleuren en smaken te ontdekken.

Op het programma staan concerten, dj’s, parties, terrasjes, mercadillos en zeker ook niet te vergeten: de caïpheriña en mojitos… Maar naast dit feestelijke aspect is het vooral de buurt die in de kijker staat. Het volstaat om even langs te lopen om te beseffen dat dynamisme hier een sleutelwoord is.

Share
  • Gert Jan

    Zalig!

    Ik vind het er tof om te vertoeven op woensdagavond. De wekelijkse markt heeft iets “m’as-tu vu” en dat weet ik af en toe wel ‘ns te appreciëren.
    Morgenavond zal ik wegens het voorspelde weer het aan me voorbij moeten laten gaan (vrees ik).

  • Geen fan

    Geen parkeergelegenheid en veel te BCBG. Voor mij een van de meest onaangename wijken van Brussel.