Ontdek je plekje #68

tja… waar is dit?

Share
 • iedlk

  Dat is de ingang van het gemeenschapscentrum van Schaarbeek: De Kriekelaar.

 • Ergens in 1030 Brussel… De kleuren komen mooi uit op deze foto.

 • Ik zou zeggen weststation, maar ik denk niet dat het dat is…

 • matongé?

 • “iedlk” – geweldige naam trouwens / had het meteen juist.
  en die kleuren… photoshop-prutsje (want origineel met gsm genomen)

  u wint een plaats naar voor en een kus van de juf!

  maar, kent er ook iemand de “achtergrond” van de “muurschildering”?
  de reden zijner bestaan.
  nvdr: ik niet.

 • iedlk

  Dank u!
  Ik ga er vanaf volgende week een cursus yoga volgen. Wie zin heeft, kom maar af! Meer info op hun website!

 • pogonus

  Had ik terstond herkend; zeer toevallig ben ik daar gisteren pas voor het eerst langsgeweest, om de piano van BRONKS te stemmen (een oud, schamel ding, trouwens, die piano!) voor hun nieuwe voorstelling, die er de komende week in première gaat. Die façade (je noemt het een muurschildering, ik zou het een glasraam noemen, al is het dan wel plastiek) springt wel in het oog; je zult je niet gauw van deur vergissen. Leuk idee voor een Ontdek-je-plekje!
  Ik wist niet dat je met die gsm’s tegenwoordig al zulke knappe plaatjes kon schieten.