Bezig achter het stuur

Ik heb al regelmatig vrouwen zien met mascara of lippenstift aan de slag gaan in hun auto. Ze staan even stil in de file, en hop, daar komt het materiaal boven (hebben ze daar een speciale auto-etui voor?), ze nestelen zich voor de achteruitkijkspiegel en met een half oog op de weg beginnen ze aan de camouflage activiteit. Vandaag heb ik iets nog unieker gezien: een man die zich aan het scheren was in de wagen. Niet met een electrisch scheerapparaat, maar met een ‘meske’ (Wilkinson Quattro of zo). Of hij dat droog op de huid deed kon ik niet zien, maar het leek me toch een gevaarlijk kunstje.
baby-skin

Wat is het strafste wat je ooit iemand in de file zien doen hebt? Of wat heb je zelf nog uitgestoken?

Share
 • valer

  Mss te vettig om op te schrijven maar ik heb es een vrouw haar man zien pijpen terwijl die aant rijden was…

 • @valer: andersom zou vreemd geweest zijn.

 • Hoe spoel je de haartjes tussen de mesjes weg?

 • Tom

  Een Suske & Wiske lezen al fietsend.

  En ik heb ooit iemand zien langsfietsen met een 1-persoons zetel op zijn bagagerek. Die had dat net gekocht en was met de fiets.

 • @ Valer: dat heb ik ook ooit eens gezien, leunend uit het raam van mijn toenmalig kot in de voor het overige vredige Leuvense Sluisstraat. In Brussel nog nooit zoiets meegemaakt echter…

 • Keen

  Eh … mensen die bellen achter het stuur.

  Tegenwoordig kijk je er bijna niet meer van op (zoals bij scheren/blowjobs/…. wel het geval zal zijn) maar ‘t stoort mij enorm. En ik blijf het tamelijk ‘straf’ vinden, ja. Vooral het feit dat mensen er blijkbaar niet genoeg op worden gepakt en het dus blijven doen.

  Een andere: een vrouw met complete boerka achter het stuur. Met zo’n ‘gaasje’ hè! Die kan onmogelijk veel hebben gezien van wat er rond haar gebeurde…

 • pogonus

  ‘s Middags lunchen en ‘s avonds wat administratie afwerken zijn routineklusjes die ik tegenwoordig goeddeels in de wagen afwerk, meestal rijdend. Koffieplekken en pennetrekken op de broeken getuigen van het leerproces. Ook heb ik altijd een lege fles (met brede hals) in mijn wagen, als “nood-toilet”: rijdend plassen… het heeft iets!

  Het is mij ook al opgevallen dat je vaker kussende homokoppels in de wagen ziet dan in de open ruimte, wat dus veel zegt over de schroom die er nog altijd is.

 • @wouter : met de ruitensproeier denk ik..

  ik ken iemand die een bekeuring in de bus had gekregen omdat hij aan het bellen was achter het stuur (niet op heterdaad, maar achteraf een boete in de bus) en hij had op zijn pv geschreven dat hij zich aan het scheren was. hup teruggestuurd.. nooit meer van gehoord daarna. scheren is dus blijkbaar in orde voor de politie!? :-p

 • m*

  Ik heb vorige week op de tervurenlaan ook een man zich zien scheren achter het stuur. Heb hem verbaasd zitten aanstaren vrees ik…. Aan rood licht 1 en 2 heeft hij de scheerkarwei afgewerkt, aan rood licht 3 was hij zijn haar aan het kammen. Zal proper uitgestapt zijn!

 • Jo

  onverantwoord : iemand die al rijdend zit te SMS’en (vraag me niet hoe ze het doen, maar ik heb het al maarmaals gezien).
  ergerlijk : iemand die op een rotonde plots stopt om wat op de GPS zitten te tokkelen…

 • Albert

  Eén voordeel heeft het soms : scheurende jongeren die gsm’en, scheuren voor één keer niet.