Frit Flagey moet blijven

feu frit flagey

Vorige week las ik in Brussel Deze Week het schokkende nieuws dat Frit Flagey misschien moet verhuizen

Graag had ik via BrusselBlogt een oproep gedaan om het voortbestaan van Frit Flagey op het Flageyplein te garanderen!

Over het feit dat hun fritjes zalig lekker zijn en dat beide heren heel vriendelijk en professioneel zijn wil ik het hier zelfs nog niet hebben, want hetgeen mij het meest tegen de borst stuit is dat deze frituur zou moeten verdwijnen nu de werken op het Flageyplein bijna klaar zijn … De frituur is tal van keren moeten verhuizen tijdens de eeuwigdurende werken, de klanten die met de auto kwamen hadden bijna geen plek om zich te parkeren, het frituur stond te midden van al het stof en lawaai van de werken en toch heeft Frit Flagey stand gehouden en dan nu zonder boeh of bah zomaar weggestuurd worden vind ik echt schandalig!

Daarom zou ik een oproep willen doen: stuur een e-mail met als onderwerp “ik wil dat Frit Flagey op het Flageyplein blijft” naar het e-mailadres: frituur.flagey@yahoo.fr
Als we genoeg mails bij elkaar krijgen kunnen we de gemeente misschien wel overhalen hun beslissing te herzien!

Save Frit Flagey!!!

Thomas Flebus

Share
 • Er is reeds een (franstalige) petitie gestart, met bijhorende facebook groep.

 • Tom

  Ik dacht dat er een openbare aanbesteding ging gebeuren om eerlijk te bepalen wie er mag verkopen. En dat frit flagey hieraan mag meedoen.

  Dit vind ik niet terug in dit verhaal. Laat de advokaten hun werk doen en gerechtigheid zal bepalen of het blijft. Het is niet aan de klanten om hierover te beslissen. Dat is mijn mening.

 • Haja, anders moet de Flagey-clan maar verhuizen naar de place Jourdan. Die van Antoine zijn echt heel goed 😉

  @Tom: klant is koning. Zonder klanten moeten er zelfs geen fritkoten zijn in de eerste plaats.

 • Thomas

  Graag een reactie op Tom’s reactie:

  Voor een zelfstandige zijn de klanten heel belangrijk…Als je al zoveel jaar op dezelfde plaats staat heb je een ruime klantenkring opgebouwd, zeker als je zulke goede frietjes verkoopt. Nu zo maar moeten verhuizen vind ik een vorm van broodroof.