Kunstbende over: “Manneken Pis” (2)

kb2008-logo.jpg   

Kunstbende is de wedstrijd in Kunst voor iedereen tussen 13 en 19 jaar. Op twaalf verschillende voorrondeplaatsen zetten jongeren hun creativiteit op scherp. Zaterdag 8 maart is het de beurt aan de Brusselse jongeren. In de KVS strijden zij voor eeuwige roem in één of meerdere van de acht categorieën (txt, txt on stage, performance, dans, muziek, ontwerpen, fotografie en video). Op Brusselblogt maken deelnemers en ambassadeurs alvast de borst nat.

Deze week: Jan (18, deelnemer voor muziek, video én dans) kruiste de Vossenmarkt  nogmaals op weg naar school. De krokusvakantie komt eraan en Manneken Pis gaat skiën.

Manneken Pis Winterlook (Klik op de foto om te vergroten)

Manneken Pis draagt deze week:

– Plushen Mutsje: €2,5

– Sjaaltje: €3

– Body Warmer: €15

– Pull: €8

– Bottines: €12

 

Let wel! Deze prijzen zijn zonder gebruikelijke afbiedingskorting, solden of vasteklantenkorting.

 

Share
  • @ Jan: Het zou leuk zijn om ons eens een “blik achter de schermen” te gunnen en kort uit te leggen hoe je Manneken Pis telkens weer in een nieuw tenue steekt. Het lijkt me namelijk nog niet zo evident om dat grafisch aan te pakken. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat de kleren en andere parafernalia visueel op de juiste manier rond het lichaam van “ons Manneke” worden gedrapeerd?