Apres-ski in Brussel

Baden Bains

Met het schitterende weer van dit weekend kreeg ik regelmatig te horen dat het voelde alsof we in Avoriaz/Les Trois Vallées zaten, een terrasje te doen vooraleer weer op de zwarte pistes te duiken.

En hoe voelde het voor jullie?

Share
 • Ik heb gisteren zondag van het mooie weer gebruik gemaakt om mijn appartement eens te kuisen/uit te mesten (schrappen wat niet past). Op mijn terras – in volle zon – vond ik het al direct veel te warm om te zitten rommelen 😉

 • wim

  hehe ik zat zondag op hetzelfde terras.

 • plum

  Gaan fietsen in het Zoniënwoud op zondagnamiddag. Echt lenteweer (in de zon).

 • Wandelen en lopen in Zoniënwoud (voormiddag), namiddag wandeling naar Louisaregio om een vriend te helpen met zich te installeren in nieuw appartement

 • zaterdag al in Leuven op teras gezeten, vandaag in de zon op het teras van de St.Hic (Rouppeplein) een reuzenspaghetti verpoezelt (zegt men zo?)… Der Frühling ist da!

 • Nico

  zaterdagavond mijn eerste bbq van het jaar gedaan

 • ely

  Zaterdag mijn stapschoenen aangetrokken en te voet naar ‘t centrum, tourkes en tourkes gedaan en terug.
  Zondagmorgen gaan stappen van Bockstaellaan naar Sobieskypark, dan dat ander park in dat in dat ander park ligt (naam vergeten) helemaal rond gewandeld. Prachtig zicht op Belgacomtour en consorten. Park weer uit, Atomiumtourke gedaan, Osseghempark in, Osseghempark uit langs kasteel van Laken, langs de serres via Tour Japonais verder langs de Van Praetlaan langs “huizeke van dakloze”. Heeft zelfs een echte schouw op zijn hutteke gezet en sanitair apart. Hij kwam juist terug van den Abatoire, zijne kaddy stond nog buiten. ;-p Verder gestapt tot aan de Van Praetbrug via Vilvoordsestwg, Koninginnelaan, Kerk van Laken terug naar Bockstaellaan. Anderhalf uur gestapt. Alleen met mijn gedachten en de warmte en het licht van de zon. Brussel kan toch schoon zijn hé, als ‘t zonneke schijnt.
  ‘k Vertrek in mei naar Compostela: ‘k ga daar 170 kilometerkes stappen, trainen is dus een must.