Geen Oscars in Brussel.

Wat als ik een fervent filmfan ben? En mijn zondagavond wil vullen met beelden van mooiere mensen op een rode loper? Wat als ik houd van gouden beeldjes van halfnaakte mannen? Kortom: wat als ik de Oscaruitreiking wil bekijken zondagnacht? In Brussel enkel via Telenet digitaal werd mij verteld, maar “dat heb je niet overal”.  Dus, weet er iemand een oplossing? Of heeft er iemand zin om z’n Telenet-geactiveerde huis voor een nachtje open te stellen voor filmbezoek.  Popcorn wordt aangeboden.

Share
 • Ik zie hier in mijnen HUMO dat het wordt uitgezonden op E! Entertainment, iets wat wordt aangeboden op Belgacom TV.
  E! Entertainment wordt in Brussel trouwens blijkbaar in het Frans aangeboden (volgens de BGC website).

  Ik heb hier bij VOO wel een hele resem franstalige zenders waarvan ik geen programmaboekje heb (den humo is voor Vlamingen)

 • Op E! … enkel “the red carpet”…

 • Dat is dus niet de uitreiking zelf? En dat zenden ze dan 6 uur rechtstreeks uit? En wat tìjdens de uitreiking, een leeg tapijt?

 • Hmmm… twijfel slaat toe.
  Al heb ik zelf E! (Belgacom TV), en zie ik enkel trailers voor “The Red Carpet”.
  Maar in jouw boekje staat “6 uur televisie”?

  Wat, volgens mijn bronnen, vorig jaar ook het geval was.
  Maar toen werden er na “the red carpet”, enkel nog reportages over films & acteurs uitgezonden.

 • johan

  E! zond in België inderdaad enkel de rode loper uit.
  vorig jaar zaten we met een hele hoop vrienden voor tv, voorzien van champagne, pizza en gerookte zalm, met onze oscarformulieren in aanslag (ja, we zijn freaks) en na de rode loper (gedubd in het frans) werd de uitzending gewoon afgebroken. daar zit je dan. om 2u ‘s nachts. bummer.

 • Pieter

  Tot nog toe alles weten te vinden met mijn schotel. Ben al jarenlang verlost van die ellendige kabelmaatschappijen.
  Vorig jaar zond RTL7 (nl) de oscar uit. Je hebt wel een smartcard van CanalDigitaal nodig (7,25 E/pm).
  Een alternatief is dan nog altijd het (gratis) programma van TVU te downloaden, en dan via internet verschillende mogelijkheden krijgen om de live broadcast van de Acadamy Awards te volgen.

 • Daniel

  Het wordt ook gratis uitgezonden op Prime voor de mensen die zijn aangesloten op Telenet digitaal. Tenminste, als je Digicorder werkt zoals het hoort…

 • In mijn Humo staat er niks over Oscars bij Prime… ik heb hier geen Prime, dus als ze het op de zender zelf aankondigen neem ik aan dat het wel zo zal zijn.

 • Daniel

  De aankondiging voor de Oscars op Prime kun je lezen in het digitale menu. Kanaal 300.

 • Rosita Vermeulen

  Help! Ik heb geen Telenet en hoor nu pas dat ABC (Am. kanaal waarop Oscars worden uitgezonden) niet meer te zien is via TVU. Wat nu?