BHV in la DH

Ik ben een 23-jarige studente en heb op mijn studentenjob vandaag de opdracht gekregen om Nederlandstalige Brusselaars te interviewen over de kwestie BHV (voor een opiniepeiling van La Dernière Heure)
Omdat het heel moeilijk is om ze te vinden dacht ik aan jullie website. Het zou fijn zijn als er mensen tussen 18-45j zijn die hun telefoonnummer kunnen doorgeven zodat ik de enquête kan doen. Het zijn maar 5 kleine vraagjes dus het duurt echt maar een minuutje en ‘t is volledig anoniem.
Probleem is dat we nog maar tot 13u de tijd hebben dus ik hoop dat u snel kan reageren. ‘t Is namelijk belangrijk dat de mening van de Nederlandstalige (of tweetalige) Brusselaar ook representatief is!

Om mee te doen, … (‘t is toch te laat)

Share
 • Lees dit net na mijn middagpauze… té laat veronderstel ik.

 • Benoit

  Ook te laat dus …

 • Sietske

  Had ik het eerder geweten dat het zo moeilijk zou zijn dan had ik al langer geleden iets gepost dan konden jullie allemaal antwoorden 🙂
  Nu afwachten wat die krant ervan gaat maken… Ik heb er niks mee te maken he, wij kregen gewoon de opdracht om te bellen en de vragen af te lezen 😀

 • Steve

  Nederlandstalige Brusselaars zo moeilijk te vinden? Ga eens naar om het even welk Nederlandstalig gemeenschapscentrum, om het even welke Nederlandstalige bibliotheek, om het even welk hip café in de buurt van de Dansartstraat en het Sint-Katelijneplein en je vindt ze met hopen! 😉

 • Briggs

  Lijkt mij niet echt een ‘at random’ verzameling van informatie. Hoe representatief gaat die enquête zijn?

 • Pingback: On a des choses à se dire » Archive du blog » Des liens en Flandre - 11/05/08()

 • Steve

  Volgens mij heb je een veel gevarieerder publiek in een gemiddelde Nederlandstalige bibliotheek dan op Brusselblogt…

 • Briggs

  Afhankelijk van hoe je een Brusselaar definieert. Wij zijn het gewest ontvlucht, feitelijk voel ik me een IDP.

 • Op zaterdag 28 Juni wordt in Sint-Agatha-Berchem de Vlaamse feestdag gevierd met verschillende activiteiten voor zowel jong als oud. Er zal ook een parade worden gehouden van alle Nederlandstalige verenigingen en organisaties dwars door het centrum. Er zullen dus zeker genoeg Vlamingen te vinden zijn, Vlaamse vlaggen incluis. Mis dit feest dus niet. Meer informatie op de site.