FM Brussel vervangt Peter Pype

FM Brussel gaat op zoek naar een Peter Pype-lookalike. Want, tot zijn grote spijt: Peter moet afhaken voor de loopwedstrijd ‘de 20 km door Brussel’. Een hardnekkige knieblessure houdt de presentator van ‘Goeiemorgen’ op FM Brussel al een tijd aan de kant.

Maar, er moet wel iemand lopen natuurlijk.
Wil je op 25 mei meelopen in de 20 km door Brussel? Heb je nog geen rugnummer? Doe dan mee met de wedstrijd ‘Vervang Peter’. Stuur je foto én persoonsbeschrijving (man of vrouw, geen probleem) naar vervangpeter@fmbrussel.be. (meer info: hier)

Share
 • bie

  ik betreur dat hier zomaar gesuggereerd wordt dat peter pype ûberhaupt vervangbaar is…

 • Euh

  Had de organisatie niet gezegd door alle commotie rond het direct uitverkocht zijn dat alle plaatsen nominatief waren en niet over te dragen om massale inkoop vooraf tegen te gaan?

 • Hoofdsponsors konden zich wel inkopen…. gewone verenigingen niet blijkbaar.
  Dit is al een hele verbetering tov vorig jaar.

  Ja Bie, iederéén is vervangbaar 😉

 • Jemenfish

  Hoodsponsors kregen inderdaad een groot aantal plaatsen en mochten die namen later doorgeven. Maar de 6 hoofdsponsors staan op de affiche en FM Brussel staat daar niet tussen, toch? De affiche hangt hier 5 meter verder 🙂

  Ik denk dat het wel belangrijk is om duidelijk te communiceren of een naam kan gewijzigd worden op dit moment, er zullen nog veel personen last minute niet kunnen. Ik dacht dat er iets gezegd was van extra te betalen om dat te doen, wat wel handig zou zijn, gezien de lange wachtrij

 • Plinne

  Je kan de naam verbonden aan ene rugnummer laten veranderen, mits betaling van 5 euro administratiekosten.

 • Pingback: plαdys » May 2008()