Ontdek je plekje #81

Misschien heel makkelijk, misschien ook niet, maar: waar o waar?!

Ontdek je plekje 81

Share
 • Jemenfish

  Tiens, metrohalte me dunkt, maar ik kan die muur niet direct plaatsen bij welke, als ik juist zit is het immers eentje die je zo snel mogelijk voorbij gaat om op het perron te staan 🙂

  Brouckere?

 • Jemenfish

  Of Kunst-wet, met die 27 uitgangen hier, kzal ze straks eens allemaal checken

 • mar

  Absoluut zeker een metrostation! Ik herinner me dat ik die tegeltjes bekeek toen ik zelf op zoek was naar tegels voor de keuken.
  Botanique?

 • Kunst-wet

 • Inderdaad, het is Kunst-Wet. En voor de zoveelste keer doet iemand een wilde gok en blijkt die meteen juist te zijn. 🙂

  De eer gaat naar Jemenfish en Mich.

 • Jemenfish

  Tof, moet ik dat niet in mijn middagpauze gaan checken 😀

  Tss. haakjes, voor dit soort zaken zou ik nu wel je foto uploaden op flickr en niet de url op mivbreiziger 🙂

  Nu, Kunst-Wet kent iedereen, maar ik zal misschien als ik tijd vind eens een foto nemen van een minder evidente halte, of uit een originele invalshoek, kunnen we eens kijken hoeveel pendelaars we hier hebben

 • “Tss. haakjes, voor dit soort zaken zou ik nu wel je foto uploaden op flickr en niet de url op mivbreiziger :)”

  En waarom dan wel?

 • Jemenfish

  De kans dat een foto op mivbreiziger van een halte van de MIVB was is dan al net dat tikkeltje groter 😉 Had het maar na mijn gok gezien eigenlijk. Maar moest het een minder herkenbare foto zijn zou het gewoon een beetje een weggever zijn.

  Mag ik de volgende MIVB foto lanceren? Zal er morgen eens mijn werk van maken toch dagje vrij 🙂

 • Ach zo! Nu ja, ik ging er eerlijk van uit dat de link met een metrostation vrij snel gelegd zou worden, ik had alleen niet gedacht dat het specifieke station zo snel geraden zou worden.

  Ga je gang om ook iets te lanceren! Besef nu wel dat iedereen al zal weten dat je foto ergens in een metrostation zal zijn, en wellicht niet een van de grote stations. 😉

 • Jemenfish

  Dat is net de uitdaging, ik zal misschien 2-3 foto’s lanceren van metrohaltes waar mensen niet alle dagen komen. Of laat het ons gewoon houden op MIVB haltes tour court, ook tram en bus. Lijkt me wel eens leuk. Tenslotte zijn al die haltes altijd heel specifiek ingericht en zouden dus herkenbaar moeten zijn, maar ik ken eigenlijk niemand uitgezonderd mijzelf die al is uitgestapt om de inkleding eens te bezien, toen ik net in Brussel aankwam 🙂