Drumband op Couleur Cafe

IMG_1023
Dit is de derde keer dat ik naar Couleur Café geweest ben, en de derde keer -denk ik- dat ik deze groep drummers en reuzepoppen gezien heb. Wie weet er iets meer over hen? Hoe heten ze? Wie zit erachter? En wie is die basdrummer met zijn gele pet en zijn geweldige move (zie filmpje)?

IMG_0984-1

Share
 • Jos

  In het programmaboekje staan ze vermeld als “Los Magnificos & Bloco Sampoeira (uit België en Brazilië). Laat Google verder zijn werk doen…

 • Thijs

  Eigenlijk iemand naar Couleur Cafe geweest? De moeite?

 • jazeker, ik ben naar Couleur Café geweest en jazeker, het was weer de moeite!

  op tropicalidad.be hebben we (uiteraard) uitgebreide festivalverslagen staan (inclusief bakken concert foto’s) van vrijdag, zaterdag en zondag.

 • Peter – ter aanvulling op mijn mailtje, er zitten ook mannen tussen van batuqueria
  http://www.batuqueria.be/