BXL #6: Jeanneke, mijn lief I

Vandaag de zesde aflevering van een serie van 16: “BXL – Histoires d’une stad” door devrouwdie.

Jeanneke en Manneke : het stond in de sterren geschreven.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Podcast feed: Audio RSS (MP3)

Als je de CD wil kopen om devrouwdie te steunen, die is te krijgen bij PassaPorta en Bozar.

Share
  • Alhoewel ik de podcasts van devrouwdie wekelijks zag verschijnen, had ik nog niet de tijd genomen om ze te beluisteren. Vandaag deed ik dat wel. Wat een mooie stukjes! Voortaan beluister ik ze onmiddellijk als ze verschijnen, nu nog tien weken lang. En ik denk dat ik ook eens langs boekhandel Passa Porta loop om me de cd aan te schaffen. In de bibliotheek waar ik werk zou die eigenlijk ook niet mogen ontbreken (in de BrusselCollectie).