Oproep: kleuterscholen in Brussel

Hallo,
 
Ik had graag een oproep gelanceerd om de mening van ouders te kennen over de kleuterscholen in het centrum.
 
Onze zoon is geboren in 2007 en dus moeten we hem begin volgend jaar inschrijven voor de kleuterschool.  Maar welke school?
 
Wij zoeken ouders die ons willen vertellen waarom ze hun kinderen wél of net niet naar de verschillende scholen in het centrum sturen.
 
Alvast bedankt,
 
Lieve Woutters

Share
  • David

    Wel, 5 jaar geleden heb ik mij de moeite getroost om 1 nacht te kamperen voor de poort van Mabo (Maria-Boodschap), en daar ben ik nu nog zeer blij om. Met de jaren werden het 2, 3 nachten en meer, tot 10 nachten kamperen dit jaar, maar ik zou het er voor over hebben. De schoolkeuze is zeer belangrijk, en uiteindelijk bepaalt het toch de volgende 9 of 10 jaar. Dan valt dat kamperen wel mee.
    Het smeedt bovendien meteen een band met de medekampeerders.