365 mensen

Beste Brusselblogt

Mijn naam is Tim Huybrechts.

Ik word in 2009 30 jaar en ben fotograaf in bijberoep. Om het jaar op een beetje speciale manier te beginnen zou ik vanaf 1 januari met een project willen starten.

Het project bestaat er simpelweg uit elke dag 1 portret te nemen van een perso(o)n(en) en dit gedurende 365 dagen.

En daarom zoek ik via deze weg zoveel mogelijk mensen die geïnteresseerd zijn om hieraan samen te werken.

Ik hoop hiermee zoveel mogelijk mensen van verschillende achtergronden, culturen, werkervaringen, hobbies te kunnen bereiken en te mogen vastleggen.

Indien men geïnteresseerd is of nog vragen heeft kan men me altijd mailen op tim_huybrechts@hotmail.com en verder werk kan men alvast vinden op www.timhuybrechts.com

Alvast hartelijk bedankt!

Vriendelijke groeten

Tim Huybrechts

Share
  • Thijs

    Dag Tim, prima initiatief. ‘k weet niet of je JK Keller kent, maar hij is ook al sinds 1998 bezig om elke dag een beeld van zichzelf te nemen. http://www.c71123.com/daily_photo/ Bekijk maar eens z’n filmpje. Succes.

  • Tim, stel je vraag eens aan de directie van de Hoofdstedelijke Openbare Bibliotheek. Daar passeren dagelijks heel wat mensen van diverse pluimage en achtergrond. Je hebt er een relatief rustige, maar ook neutrale omgeving (tenzij het juist de bedoeling zou zijn om iedereen in zijn dagelijkse omgeving te fotograferen).

    Behalve de toestemming van de directie zul je natuurlijk ook van elke gefotografeerde persoon de toelating nodig hebben (ook als je die foto’s publiek wilt tentoonstellen of ze in een publicatie wilt gebruiken).