Parkeren in het gewest

Ik herinner me dit nog, en geregeld stoort het mij nog dat Brussel soms zo’n spaghetti van regeltjes kan zijn. Maar wat lees ik vandaag…
Parkeerbeleid wordt gewestelijke bevoegdheid
Brussel denkt groots! (klinkt misschien wat negatief) Brussel pakt de dingen eindelijk eens wat efficiënter aan! Driewerf hoera!

Nu nog wat bevoegdheden naar het gewest en Brussel wordt uiteindelijk wat het kan zijn: een sterk en efficiënt stadsgewest onder de andere gewesten. Astamblief 😉

(Hint: uniforme aanpak van hondedrollen, next?)

Share
  • driewerf hoera mike…en inderdaad, wanneer komt dat gewestelijk hondendrollenagentschap (GHA) er ?
    Stillaan komt het rationele naar boven en zien zelfs lokale politici in dat iedereen baat heeft bij een beter rationeler bestuur. Natuurlijk zijn er nog steeds idioten zoals decourty in elsene maar dat soort despoten verdwijnt stillaan.

  • Thijs

    Mooi zo, eindelijk wat vooruitgang! Toch wel eigenaardig dat de oppositie blijft tegenwerken. Wat is er in godsnaam verkeerd met een centralisatie van diensten om alles efficiënter en eenduidig te maken? Ik heb de indruk dat die Vincent De Wolf een korte termijn visie heeft en enkel maar het negatieve ziet…zo’n mensen kunnen we in Brussel missen als kiespijn.