Spontane bijeenkomst voor Michael Jackson

Terwijl de Best of van Michael Jackson vrolijk door mijn boxen klinkt, presenteer ik jullie enkele foto’s die ik zondag schoot van fans die hem eerden op het Muntplein.

Als je je afvraagt wat de linkskijkende mensen in de eerste foto zien: de tweede foto biedt het antwoord.

fototineke-43-brusselblogt

mj2

mj3

Share

AboutTineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie. Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,... Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.
 • tommy1975

  the beatles?

 • Tom

  ze kijken naar rechts.

 • leen

  lol

 • ja, dubbel lol met Tom en Tommy!

  over dat rechts/links heb ik nagedacht en bewust gekozen voor de kijkrichting van de kijker, maar eigenlijk is rechts correcter 😉

 • @Tineke: Je moet de termen ‘links’ en ‘rechts’ altijd gebruiken vanuit het standpunt van de afgebeelde personen. Eén uitzondering: als je de namen van personen op een foto opsomt en iets schrijft als “van links naar rechts ziet u…” (dan is het vanuit het oogpunt van de toeschouwer).

  Met bedden kun je trouwens dezelfde verwarring hebben. Ik lig rechts in mijn bed, vanuit mijzelf, in bed gezien. Maar als je de situatie ‘van buitenaf’ bekijkt, zou je kunnen zeggen dat ik links lig. Quod non.

 • Rob

  Links of rechts in je bed liggen vanuit jezelf bekijken is nog niet geheel sluitend: hangt ervan af of je een buikslaper of een rugslaper bent!! 🙂
  Voor wie de situatie van buitenaf bekijkt maakt buiklig of ruglig geen verschil.