Brusselse Vrijwilligers, verenig jullie!

Van 1 tot en met 25 februari 2010 organiseert het Punt vzw – Steunpunt vrijwilligerswerk Brussel – een ludieke wedstrijd. Wij hebben jullie nodig om vrijwilligerswerk in Brussel voluit in de kijker te zetten!  We zijn er vroeg bij, maar zo hebben jullie alle tijd om jullie vrienden, collega’s, buren en huisdieren warm te maken voor onze feesteditie 10 jaar het Punt vzw in maart 2010!

Vanaf nu tot met de week van de vrijwilliger in maart 2010, krijg je regelmatig een campagnefilmpje met tips!
Benieuwd?
Surf naar www.hetpuntbrussel.be en ontdek wat wij voor jullie in petto hebben.

Share
 • Bart

  Hey Koen, waar zit precies het wedstrijdelement? De post en de video linken door naar de site van het punt, maar veel wijzer word ik er niet door. En worden 2 maanden later al niet de gouden ketjes uitgereikt door het VGC voor vrijwilligerswerk?

 • veerle

  inderdaad we houden het nog even spannend. vanaf 10 november valt er weer een campagne brief in de bus en die vertelt er alles over…
  nog even geduld!

 • veerle

  De organisatie van de Gouden ketjes gebeurd door de VGC en niet door het Steunpunt vrijwilligerswerk. Vorig jaar werden we zeer laat op de hoogte gebracht van het feit dat de Gouden Ketjes in 2009 over vrijwilligerswerk zou gaan. Wat 2010 betreft hebben we ook geen idee van het thema.

 • Bart

  Oh? Ik had verstaan dat de gouden ketjes 2009 een initiatief van het VGC was gesteund door het steunpunt. Mea Culpa. Nou ja, hoe meer initiatieven voor vrijwilligers te ondersteunen, hoe beter, het zijn vaak de vrijwilligersorganisaties waarvan Brussel leeft…