Wordt BrusselBlogt.be Site van het Jaar?

SvhJ2009_995x123

Het is weer zover! Voor de dertiende keer kiest Clickx Magazine de ‘Site van het Jaar’. En er is goed nieuws, want uw eigen BrusselBlogt.be heeft de eindselectie gehaald en maakt deel uit van de genomineerde sites!

Wat moet u doen om voor BrusselBlogt.be te stemmen? Surf naar www.sitevanhetjaar.be en volg de korte registratieprocedure. In elk van de 22 categorieën mag u tot drie sites aanduiden. Categorieën die u niet interesseren kunt u gerust overslaan. U moet er alleen voor zorgen dat u op het einde in minimum één categorie heeft gestemd. BrusselBlogt.be vindt u terug in de categorie Stadsblogs, alfabetisch op de tweede plaats.

Door te stemmen kunt u ook mooie prijzen winnen. Geef een antwoord op de wedstrijdvragen en dan wint u misschien een Samsung ST500 S, Mio Moov Spirit V505 TV, Sitecom Media Router, Pinnacle Studio Ultimate Collection of LaCie Starck Desktop Hard Drive 1 TB!

Stemmen kan vanaf vandaag dinsdag 17 november tot en met zondag 6 december 2009. Doen!

Share

AboutPatrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.
 • Bart

  Kleine letters even gelezen. Registratie = 1 kleine kans op een prijs rijker, een heel pak privacy armer.

  En registratie staat op bestaande e-mails maar is helemaal niet IP gebonden heb ik de indruk. Nogal erg makkelijk om een paar extra stemmetjes te voorzien. Ik heb o.a. een stuk of tien emails. Maar ik heb liever niet op alle 10 nu allemaal nieuwe ongevraagde nieuwsbrieven om de X weken, dus ga ik het toch maar uit laten 🙂

  Bestaan zelfs programma’s voor.

 • @Bart
  andere kleine letters gevonden als ik?

  Minoc Business Press zal uw gegevens gebruiken om u in de eerste plaats de gevraagde dienst of informatie te kunnen leveren en om u verder op de hoogte te houden van haar activiteiten, van interessante promotie- of voordeelacties en eventueel voor statistische en direct marketing doeleinden. Indien u niet op de hoogte gehouden wil worden, kan u ons dat laten weten via een eenvoudige e-mail (op privacy @ minoc.com) of elk ander gebruikelijk communicatiemiddel.

  E-mailadressen zullen nooit worden verhuurd of verkocht aan derden. Minoc Business Press selecteert voor haar lezers interessante aanbiedingen, voordelen of kortingen van derden. Dergelijke aanbiedingen worden occassioneel toegestuurd, en worden vanuit Minoc Business Press gestuurd. Minoc Business Press werkt hiervoor samen met TAPPS BV (Oosteinde 7, 1017 WT Amsterdam).

  Volgens mij volledig binnen de regels van de Belgische privacywetgeving.

  Wat mij meer stoort is dat Clickx geen + in het emailadres aanvaard, nochtans een geldige letter voor email!

 • Heb mijn duit in het zakje (of bakje?) gedaan!

 • Thijs

  Gestemd + wat reklam gemaakt op Facebook enz…!

 • Bart

  @Mike: uit ervaring vertrouw ik websites waar je je moet registreren en dan voordelen krijgt (prijzen in dit geval) niet. Bekijk de vele websites waar je tv series of films kan gratis bekijken maar je moet registreren of enkele ‘surveys’ invullen. Binnen de kortste keren is je mailbox vol prullaria 🙂

  Acht er iemand dan daadwerkelijk waarde aan welke site ‘Minoc Business Press’ het beste vindt? Nou, goed dan 🙂

 • @Bart: gratis tv-series en films bekijken ruikt naar illegale praktijken, dan moet je ook niet verwonderd zijn dat die sites zich ook niet aan andere regels houden.
  Minoc doet toch wel serieuze business, of je nu van hun magazines houdt of niet.

  Op die vraag of we daar waarde aan hechten? Waarschijnlijk maar weinig, maar ‘t is nooit slecht om de aandacht wat op te eisen. Als dat kan, waarom niet?

 • Nog tot 6 december kun je stemmen op de Site van het Jaar. Bezorg ons een fijne Sinterklaas en stem voor Brusselblogt.be als Stadsblog van het Jaar. Doen!

 • Ondertussen is de uitslag bekend en voor de stadsblogs ziet die er als volgt uit:

  1. http://www.gentblogt.be
  2. http://www.apen.be
  3. http://leveninleuven.be
  4. http://www.hasseltlokaal.be
  5. http://www.brusselblogt.be
  6. http://www.mechelenblogt.be
  7. http://www.kortrijkblogt.be
  8. http://www.gazetvanturnhout.be
  9. http://www.depanneblogt.be
  10. http://www.webnieuwserpemerelede.be

  BrusselBlogt.be is dus op de vijfde plaats geëindigd. Dat is één plaats hoger dan vorig jaar, toen we bij de stadsblogs op de zesde plaats eindigden. In 2008 werd het stadsblog van Antwerpen eerste, terwijl GentBlogt.be toen op de tweede plaats eindigde.

  Hartelijk dank aan iedereen die voor ons heeft gestemd!