Flagey 2005 – 2009

Flagey
Onlangs vond ik bovenstaand beeldje terug in mijn archieven, ik woonde toen nog op 300m van het plein. Kort erna verhuisden we, en behalve zeer uitzonderlijk kom ik er nog wel eens vluchtig langs.
Zò dacht men dus dat het Flageyplein er na de werken zou uitzien. Wat denk je? Is men er, naast de meer consequente schaduwen (wanneer de zon nog eens wil schijnen), in geslaagd om het doel te bereiken?

Share
  • Thijs

    Ik was een tijd terug op het Flageyplein en ‘k moet zeggen dat de aanpassingen behoorlijk geslaagd zijn. Het is in ieder geval een verademing, zeker in vergelijking met de stenen vlakte van weleer en heeft een dynamiek in gang gezet.
    Het viel wel op dat de accommodatie te lijden heeft onder vandalisme. Hopelijk vinden ze hier een oplossing voor.