‘t Is maar om te lachen!

Na de hevige discussies over hoe de overheid al dan niet mag/moet ingrijpen in het rookgedrag van de rokende medemens, hopelijk iets dat de meesten onder U aan het lachen kan brengen.

Iwein Segers, Brusselaar en winnaar Publieksprijs Leids Cabaret Festival 2008 en finalist van Comedy Casino Cup 2007, komt op 4 februari optreden in de AB resto samen met Jovanka Steele (USA) die met zeer lovende kritieken het Edinburgh festival (een festivalletje waar namen als Joan Rivers, Paul Merton en Clive Owen reeds te gast waren) kon verlaten. Een avondje om naar uit te kijken! Zet het alvast in uw agenda mbv deze link (iCal, Outlook, Google Calendar,…)

Reserveren voor de optredens zonder maaltijd kan niet. Vanaf 18u30 de avond zelf kunt u wel terecht bij de Jameson hostess (als er nog plaats is). Reserveren voor de humormenuformule in AB Resto kan via resto@abconcerts.be

Share
 • Bart

  En wat is de prijs van zo een etmaal?

  De Vrije Universiteit Brussel organiseert geregeld gratis comedy avonden (in het Trefcentrum Y’); Veel hedendaagse grote namen kwamen daar eerst. Het blijkt een groot succes te worden, comedy, cabaret, e.d. (anders zou de AB niet on the wagon jumpen, anyway), dus zolang het je niet stoort om tussen jong volk te zitten en van comedy houdt, kan je ook die optie open houden. Gratis, en zélfs drinken niet verplicht, stel je voor 🙂

  http://www.vub.ac.be/cultuur/Ncomedy.html

 • Een beetje doorklikken leert me het volgende

  20€ voor een maaltijd én een toegangsticket én een gratis Jameson. Maar u kan na uw vettig frietje van op straat ook binnen voor 5€.

  Geen idee waar Trefcentrum Y’ zijn geld haalt, maar voor niks komt de zon op. Dus iémand zal het wel betalen. Maar voor 20€ mét maaltijd en whisky, of 5€ + fritkot, kan je toch niet gaan klagen? Tenzij je daar natuurlijk heel veel zin in hebt.

 • Bart

  Voor niets komt de zon op zou enkelijk op beide clubs slaan als ze beide geen subsidies vingen man 🙂